Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]HTTP - Firewall/Internet

karton127

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chciałbym prosić o pomoc otóż mam problem Http.

W lutym dostałem nowego laptopa i właśnie z niego korzystam i są u mnie taki problem iż po włączeniu LOL'a wyskakuje takie okienko :

post-626279-0-09601000-1347791943.png

Pisałem już z supportem na ten temat, temat nadal się ciągnie od ponad 2 tyg... Piszą że musze zmienić ustawienia explolera na podstawowe i początkowe, więc robie wszystko co mi piszą potem jakieś ustawienia w firewall zmieniać, po zmienieniu nadal piszą to się nie kończy chuja dają ich rady.

Przed takim błędem miałem błąd maestro po czym podmieniłem pliki to zaczoł działać lecz po wyskakiwaniu tego błędu http resetowałem lapka i neta i czasem ten lol zaczoł działać.

Wczoraj zrobiłem przywracanie systemu i już nie działa mi lol całkowicie po próbach resetu lapka i neta....

Prosił bym o pomoc..

A i straciłem ikonkę w lolu

post-626279-0-81094400-1347792597.png

~~Z góry Dziękówka~~

one_piece_anime_1600x1200_wallpaper_9674

Opublikowano

@up

Chciałem reinstalować lecz gdy chcem ściągnąc lola z głownej strony to pisze :

Not Found

The requested URL /Installer/EUNE_Installer/LeagueofLegends.exe was not found on this server.

Apache/2.2.16 (Debian) Server at l3cdn.riotgames.com Port 80

one_piece_anime_1600x1200_wallpaper_9674

Opublikowano

Próbowałeś wyłączyć zaporę systemowa oraz antywirusa? Mi przy tym błędzie to pomogło.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

• 2 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

hehe, miałem ten sam problem dzięki czarq mi też pomogło jak przeniosłem na dyck c :D

Super, że sobie poradziłeś, ale następnym razem zwracaj uwagę na datę ostatniego posta, ok?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...