Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem][POMOC] Jak odblokować TNT na servie?

Haczik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

otóż mam problem, gdyż nie mogę odblokować TNT na moim serverze minecraft. Mody mam następujące:

1.AuthMe 2.AutoMessage 3.AutoSaveWorld 4.ChestManager 5.ChestShop 6.craftscripst 7.DisguiseCraft 8.Essentials 9.FoundBoxx 10.iConomy 11.Jobs 12.LWC 13.MobArena 14.Multiverse-Core 15.NoCheat 16.NoCheatPlus 17.NoLagg 18.NoLaggChunks 19.NoLaggItemBuffer

20.NoLaggItemStracker 21.NoLaggLighting 22.NoLaggMonitor 23.NoLaggTNT 24.NoPVP 25.Openlnv

26.PermissionsEx 27.PluginMetrics 28.SurvivalGames 29.webstats 30.WordEdit 31.WorldGuard 32.WorldSaver

1.Oczywiście w Essentials mam proprawione to co trzeba :

tnt-explosion: true

tnt-playerdamage: true

2.W WorldGuard też poprawione:

a)

w pliku config: block-tnt: false block-lighter: false block-tnt-block-damage:false

B)

w folderze worlds--->world--->config.yml-->.:{block-tnt: off} {block-lighter: off}

I mam pytanie co mi blokuje te TNT? Proszę o pomoc.

Z Góry dziękuję.

Procesor: Intel i5 4690k 3,4GHz - Haswell | Grafika: Asus Strix GeForce GTX 970 4GB Płyta Główna: AsRock Z97 Pro4| Pamięć operacyjna: Crucial Ballistix 8GB | Zasilacz: Thermaltake Smart SE Modular 630W + 80 Bronze | Dysk Twardy: Western Digital Caviar Blue 3,5" 1TB | System: Windows 10

Opublikowano

Plugin NoLagg nie wyłącza TNT? Odpalone TNT laguje serwer, więc NoLagg może być przyczyną jego zablokowania.

Spróbowałem bez NoLaggTNT i dalej nie działa.. ;/

Procesor: Intel i5 4690k 3,4GHz - Haswell | Grafika: Asus Strix GeForce GTX 970 4GB Płyta Główna: AsRock Z97 Pro4| Pamięć operacyjna: Crucial Ballistix 8GB | Zasilacz: Thermaltake Smart SE Modular 630W + 80 Bronze | Dysk Twardy: Western Digital Caviar Blue 3,5" 1TB | System: Windows 10

Opublikowano

Zobacz w cfg od Essentials czy jest zablokowane czy nie:)

Oraz w WorldGuard -.-

Wszystko jest odblokowane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...