Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy pojdzie mi Cod BO2 ?

hacked2332

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siema. Mam pytanie ponieważ zastanawiam sie nad kupnem Call Of Duty Black ops 2, ale nie wiem czy mi będzie prawidłowo dzialalo (Czy nie bedzie sie zacinalo,nie bd znikaly obiekty itp itp).. To tak.. To jest mój sprzęd:

systemt.png

By kuxet at 2012-09-16

PS: Mam pytanie czy ten procesor mozna podkręcić w BIOSie? Bo jak próbowalem nic sie nie zmienilo.. Dalej jest 1,60GHz ;/

Edytowane przez hacked2332
Opublikowano (edytowane)

To jak? pójdzie mi czy nie? bardziej mi zależy na multiplayer niz na single .. Wiec mysle ze na multi nie trzeba duzych wymagań ?

Opublikowano (edytowane)

1. Procesor: Core 2 Duo E8200 2,66 GHz / Phenom X3 8750 2,4 GHz

2. Pamięć operacyjna: 2 GB (dla systemu 32-bit) / 4 GB (dla systemu 64-bit)

3. Karta grafiki: GeForce 8800GT, Radeon HD 3870 (512 MB pamięci)

4. System operacyjny: Windows Vista SP2 / Windows 7

Od razu widać, że nie pójdzie, a nawet jeśli nie licz na tak dobrą płynność gry w multiplayer, jaką będziesz miał w single. Procek słaby nawet jeśli uciągnie grę to będzie się strasznie męczyć.

Na dużo bym nie liczył z tego procka. A bardziej bym się zaopatrzył w nowy, bo koledzy którzy tu coś dali od siebie zapomnieli o 1 rzeczy :).

A o takiej, że dopóki masz słabego proca, to twoja karta graficzna będzie i to bardzo ograniczona. Wiem bo sam miałem tak, gdy kupowałem gtx 460 na starego biurowego BE-2350, a po wymianie proca grywalność się polepszyła i to bardzo :).

Więc jak widzisz napewno twój sprzęt nie poradzi sobie w 100% z BO2 a jak wiadomo nie zawsze cod jest produktem idealnym, co można było powiedzieć o optymalizacji BO 1 :).

Jedynie co by spokojnie działało i w dodatku w lepszych detalach niż low/med, wymiana proca na troszeczkę zaniżonego od tych rekomendowanych, albo poczekaniu do premiery, bo może zmienią się wymagania.

Edytowane przez Grajkowicz
Opublikowano (edytowane)
  1. Procesor: Core 2 Duo E8200 2,66 GHz / Phenom X3 8750 2,4 GHz

2. Pamięć operacyjna: 2 GB (dla systemu 32-bit) / 4 GB (dla systemu 64-bit)

3. Karta grafiki: GeForce 8800GT, Radeon HD 3870 (512 MB pamięci)

4. System operacyjny: Windows Vista SP2 / Windows 7

Od razu widać, że nie pójdzie, a nawet jeśli nie licz na tak dobrą płynność gry w multiplayer, jaką będziesz miał w single. Procek słaby nawet jeśli uciągnie grę to będzie się strasznie męczyć.

Na dużo bym nie liczył z tego procka. A bardziej bym się zaopatrzył w nowy, bo koledzy którzy tu coś dali od siebie zapomnieli o 1 rzeczy :).

A o takiej, że dopóki masz słabego proca, to twoja karta graficzna będzie i to bardzo ograniczona. Wiem bo sam miałem tak, gdy kupowałem gtx 460 na starego biurowego BE-2350, a po wymianie proca grywalność się polepszyła i to bardzo :).

Więc jak widzisz napewno twój sprzęt nie poradzi sobie w 100% z BO2 a jak wiadomo nie zawsze cod jest produktem idealnym, co można było powiedzieć o optymalizacji BO 1 :).

Jedynie co by spokojnie działało i w dodatku w lepszych detalach niż low/med, wymiana proca na troszeczkę zaniżonego od tych rekomendowanych, albo poczekaniu do premiery, bo może zmienią się wymagania.

A moze byc procek

Intel® Core™2 Duo Processor E6300

(2M Cache, 1.86 GHz, 1066 MHz FSB ?

I czy cos po za tym procesorem ? karta w normie ? czy cos jeszcze po za Procesorem mam wymienić?

Opublikowano

Wątpie, ale ja bym ci polecił procesor z takiej średniej pułki, ale jest wprost idealny . Chodzi mi o i3 2120 ale to już prawie 500zł więc wiadomo xD. A tak na serio to może to być np. Intel Core 2 Duo E7500 czy AMD Phenom II X3 720 Black Edition.

Ta karta jest git i jak będzie lepszy procesor będziesz mógł zobaczyć jej pełną moc, bo jak narazie jest ograniczona przez procesor :P.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pójdzie ale raczej na niskich. Poprzednia wersja BO miała niby normalne wymagania ale mi bardzo lagowała czasem. Tutaj może być tak samo ale powinno pójść.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...