Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pożegnanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako, że nie dano mi możliwości pożegnania się z administracją w dziale dla niej - postanowiłem zrobić to tutaj.

Chciałbym Wam podziękować za te, bodajże, 3 lata współpracy. Czasem byłem bardziej aktywny, a czasem mniej. Zdarzało się nawet, że w ogóle nie miałem czasu wchodzić na forum. Bardzo dziękuję, że nie przekreśliliście mnie wtedy, doceniam to. Jednakże.. nadszedł w końcu ten dzień, w którym muszę się z Wami pożegnać.

Jeszcze raz serdecznie dziękuję za współpracę i życzę sukcesów w dalszym prowadzeniu MPCForum.

Pozdrawiam,

Detox.

exModerator MapleStory

Opublikowano

Nie znam cię ,ale pozdrawiam i życze miłej wędrówki przez życie ;]

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Nom, tutaj Rizzu. Wyjebali nas obydwu mnie z kimoda jego z moderatora, za to że jesteśmy kumplami i nie możemy sobie pomagać bo to koleszkostwo =* Rowniez odchodze, MapleEuropeLead badz Rizzu jak kto nie kojarzy ;) Mnie za to zbanowali na tydzien. No coz , zycie to zycie. Mozesz 10 lat na tym forum robic a wyjebia cie za blachostke. Pozdro dla adminow, detox robi tutaj 3 lata i wyjebaliscie go za to, ze sie ze mna zadawal. Pro. BTW. Jak cos to to JEST szopka bo srsly to nie jest sytuacja jak z moutem, on ma juz moda, a nas bez powodu wyjebali. Tak, prowokuje administracje zeby chociaz dala znac za co zostalismy DOKLADNIE wywaleni, bo niestety nie kazdy moze ogladac warny uzytkownika

Nercia;

Owned

Mouthains

DeadOrAlive

Simpson

reszty nie lofciam , bo yoooj okazal sie idiotą ktory lize dupe adminom. < tym juz sobie zepwnilem staly ticket w jedna strone od tego forum

pozdro ;*

Młody młody młody ....

Opublikowano
Nom, tutaj Rizzu. Wyjebali nas obydwu mnie z kimoda jego z moderatora, za to że jesteśmy kumplami i nie możemy sobie pomagać bo to koleszkostwo =* Rowniez odchodze, MapleEuropeLead badz Rizzu jak kto nie kojarzy ;) Mnie za to zbanowali na tydzien. No coz , zycie to zycie. Mozesz 10 lat na tym forum robic a wyjebia cie za blachostke. Pozdro dla adminow, detox robi tutaj 3 lata i wyjebaliscie go za to, ze sie ze mna zadawal. Pro. BTW. Jak cos to to JEST szopka bo srsly to nie jest sytuacja jak z moutem, on ma juz moda, a nas bez powodu wyjebali. Tak, prowokuje administracje zeby chociaz dala znac za co zostalismy DOKLADNIE wywaleni, bo niestety nie kazdy moze ogladac warny uzytkownika

Nercia;

Owned

Mouthains

DeadOrAlive

Simpson

reszty nie lofciam , bo yoooj okazal sie idiotą ktory lize dupe adminom. < tym juz sobie zepwnilem staly ticket w jedna strone od tego forum

pozdro ;*

głównie przez co stracilem kidmoda to przez swoje idiotyczne zachowanie nic nie wnosisz do tematu lecz tlyko spamujesz..

wkurwiales wszystkim i dobrze! powinni ci dac prm..

Opublikowano

mnie to tam nie obchodzi;] Wanzniejsze jest zycie prywatne od forumowego.Administracja na tym forum miewa rozne zachicianki, a to zdejmuja kidmoda na 1 dzien, ato usuwaja dobrych modkow. No coz- zycie. Ale nie przejmuj sie , zagraj sobie w csa,spotkaj sie z kumplami :P

jA Nop

Opublikowano

Podoba mi sie twoja postawa Detox, doceniam to co zrobiles lecz tak jak napisalem w innym temacie z takiego zachowania musielismy wyciagnac konsekwencje + wiesz sam jak wygladala ostatnio twoja aktywnosc.

card.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...