Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] czy już kupić ?

r1nb0w

pomożecie ?   

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. co my?licie ?

• kupuj teraz
      6
    • poczekaj troch?
      24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam taki dylemat , bo obecnie mam 750 tys. uri i nie wiem , czy kupić już teraz zeusa za : 800 tys. uri !! , czy może poczekać aż będą złote skrzynie i włożyć całą , albo większość uri w klucze i szukać nowych części

co myślicie ?

p.s. mam 8 lf4

Opublikowano

Hmm jak chcesz go szybko kupić to kup a jak chcesz to możesz zostawić sobie 400k uri i resztę w klucze możesz nawet lf-4 trafić.

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

Poczekaj, wydasz na klucze, wpadną części, może LF4 również.

Opublikowano

Jak ci na nim zależy, kup go teraz.

wiesz , to jest oczywiste , że mi zależy , ale nie wiem czy to będzie opłacalne , bo 800 tys. to trochę jest ( prawie 1 tydzień botingu )

Opublikowano

no troche nie opłacalne poboć troche zainwestuj może tymczasowo w co innego i jak będa skrzynie traf kilki częsci żeby był chociaż za 400 k :D

Opublikowano

a ja bym wydał na klucze . Jeśli kupisz to rzeczywiście bedzie z głowy ale z kluczy mogą ci wypaść jeszcze lf4 i inne fajne rzeczy.

1319559475-U373267.png

1319564932-U373267.png

Opublikowano

szczerze powiedziawszy to ja miałem zamiar poczekać na złote skrzynie i wydać połowę uri z tego co będę wtedy miał , tylko chciałem się upewnić , oby znów nie było błędu :), ale głosujcie i piszcie dalej ;)

p.s. pamięta ktoś kiedy był ostatnio event ze złotymi ?

Opublikowano

@up

Event był tak jakoś tydzień temu.

@top

Na Twoim miejscu czekałbym. Kup klucze za 300 k, na pewno wyleci jakaś część, a i lf-4 możliwa :) Niedawno był ev na złote skrzynki, może dadzą je za niedługo :] Bo walenie uridium i to taką sumę jest nieopłacalne.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Najlepiej jak kupisz tak z 50 kluczy i zobaczysz jak czesci wypadają. 50 kluczy powinno wystarczyć na samo zobaczenie a biorąc pod uwagę ze bocisz to szybko odrobisz straty. Ewentualnie jak chcesz szybko go zdobyć to go kup.

Opublikowano

Kup klucze dlaczego? w kluczach trafisz lf4 oraz czesci... poczekaj do 300-400k uri i kup..

UP@@@ MASZ racje poczekaj z kupnem zeusa jak będzie event to kup za 350-400k klucze a za reszte zeusa jeśli ci się trafi tyle części do niego żeby cena aż tak spadła jeśli nie to kup za całość klucze i w tedy jak będzie za jakieś 150-250k uri to go kup za 750k uri się nie opłaca kupować takie jest moje zdanie . ale to twoje uri i twoja decyzja.

Opublikowano

Jak dla mnie to się nie opłaca, kup kluczyki i otwieraj złote może przy okazji jakieś LF4 się trafią i dresy.

76561198053546969.png

Opublikowano

No jak widać więcej głosów żebyś poczekał Na pewne z 2-3 lf-4 trafisz. :)

• kupuj teraz (4 głosów [20.00%])

• poczekaj trochę (16 głosów [80.00%])

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...