Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] MP5 czy może PP-19 Bison?

Chromecrime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Niedawno zacząłem grać w BF P4F i całkiem nieźle mi idzie, więc po lekkim wciągnięciu się w grę zamierzam kupić jakąś dobrą broń :P Tak jak w temacie, nie wiem co lepsze... dużo słyszałem o MP5 że jest "PRO" ale czy napewno? Żadną z nich nie grałem, proszę o wyjaśnienie lepszości oraz o opisanie spraw typu odrzut. Z góry bardzo dziękuję :)

Nick: headshotman1997

Snajper :P

Zapraszajcie do znajomych ludziska! :D

Opublikowano

Co wy tak z tym mp5? wg. mnie to jest bardzo słaba broń damage z daleka ma jedynie 15 o.O a z bliska max 22, w ogóle ta broń mi nie przypadła do gustu chociaż grałem nią, wolę P90 lub PDW-R, oraz mam nadzieje, że w najbliższym czasie (wtorek) wyjdzie as-val dla technika, czyli jedna z lepszych broni :)

Opublikowano

o ile wiem to mp5 to najcelniejsza broń w grze o.O a gram troche w bf ^^

15 obrażen ta.... ale jak szybko to zadaje? to jest zajebiście szybka i celna broń ^^

YAY

Opublikowano

Mam obie bronie i powiem tak jeśli zależy ci na celności na dalekie dystanse (strzelając full auto) to bierz MP5 a jeśli wolisz na średni dystans i więcej ammo to bierz PP-19. Albo odrazu kup zestaw z MP5 bo dostaniesz wtedy dodatkowo pistolet i dobre dodatki.

@exstyler Skąd wiesz że mają dodać as val ?

Opublikowano

Wiem, właśnie myślałem o zestawie. Jest w nim też pistol elite a zwykłym sie nawet wymiata ^^ co do waszych wypowiedzi... Wielkie dzięki, w piątek już zamierzam kupić :D

@exstyler grałem P90 i z tym bocznym odrzutem nie umiem grać

@BFP4FGamer lubię daleki dystans ale bardziej mnie pociąga ten znikomy odrzut ^^ 15 obrażeń to nie tak mało jak seryjkę pocisnę :D

Opublikowano

@exstyler Skąd wiesz że mają dodać as val ?

Mój bliski kolega, zna developera, i on mu czasem mówi co wyjdzie, np. za jakis miesiąc wyjdzie sawf off czyli taki jakby pistolet ;D

Niedługo też wyjdzie nabijanie do 33 levela itp :)

Opublikowano

As Val napewno będzie lada chwila tylko muszą coś poprawić w tej owej broni,a napewno będzie bo pisał to VitalBullet poza tym ta broń jest widoczna na testach w bf pte tam gdzie w tej chwili testują staty.

A tak btw.exstyler

Skoro powiadasz,że mają być większe lvl do 33 to czy może wiesz kiedy będą nowe mapy ?

Opublikowano
o ile wiem to mp5 to najcelniejsza broń w grze o.O a gram troche w bf ^^

15 obrażen ta.... ale jak szybko to zadaje? to jest zajebiście szybka i celna broń ^^

mg36 rowniez

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

MP5 Właśnie też gram mechanikiem nick : MudzynZaFree. Wygrałem tą broń z kart na jeden dzień raczej. Bardzo dobra broń jak Keniger pisał kosi najlepiej trafia się w Głowe więcej doświadczenia masz za to. ;) Pozdrawiam.

Opublikowano

A tak btw.exstyler

Skoro powiadasz,że mają być większe lvl do 33 to czy może wiesz kiedy będą nowe mapy ?

na razie nic mi o tym nie wiadomo ;D

Opublikowano

brrr zamiast za bronie się zabierać to by aimbotami itp by się mogli zająć ... bugami itp ...... najlepsze to jest jak ktoś aimbota ma + strój itp pokupowane .... aż się chce wysyłać do supportu :D

YAY

Opublikowano

Właśnie kupiłem MP5 i nie żałuję wyboru. Dla porównania za jakiś miesiąc kupię Bisona :P Dzięki wielkie!

Opublikowano

Mam jeszcze 1 pytanko... czy jak mam dodatki do broni, to jest ona wyświetlana jako +3? Jeśli nie to jak zrobić taką broń? Z góry dziękuję, proszę o szybką odpowiedź :)

Opublikowano

@UP@UP

jeśli chcesz coś pisać to kurwa ogarnij ortografie a jak nie to wypierdalaj do szkoły

@UP

nie da się już zdobyć tych broni... ;/

YAY

Opublikowano

Co ty człowieczku chcesz kupujesz mp5 i jest słabe to jest tylko twoja wina bo najwidoczniej grać nie umiesz dokup sobie dodatki za fundsy najlepiej aby napełnić kieszeń EA to wtedy nam nową mapkę zrobią :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...