Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z LPM

Demonik97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam może wybrałem zły dział ale nie umiem znaleźć pasującego. Przejdę do rzeczy, w grach typu Dead island, Bf3 (na szczęście w tej grze istnieje opcja która naprawia błąd ale to tylko w tej ;/) , rainbow six vegas mam problem z lewym przyciskiem myszy, w tych grach to przybliżenie celownika, gdy naciskam ppm to celownik teleportuje mi sie pod nogi, badz w górę czy w inne miejsca, bardzo utrudnia to gre ponieważ nie mogę przybliżać. Sprawdzałem inne myszy na PC także występuje taki sam błąd. Czy ktoś wie jak temu zaradzić? Bardzo proszę o odpowiedź.

Opublikowano

Spróbuj podstawowej sprawy, czyli ściągnij najnowsze sterowniki do twojej myszki, raczej nie tu leży problem, ale nie zaszkodzi spróbować.

Myszkę masz przez USB? Jeśli tak, spróbuj włożyć do innego portu USB, odłącz wszystkie inne urządzenia od USB i zobacz czy działa poprawnie.

Może to też być wina jakiegoś wirusa, wiem coś o tym, bo też spotkałem się kiedyś z podobnym problemem.

Przeskanuj kompa jakimś dobrym skanerem antywirusowym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...