Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows do BF3

MEDIEWALII

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chce zmienic Windows XP na Windows 7 tylko patrzac na oferte sklepów sa rózne rodzaje windowsów .

Windows chce kupic na komputer ale niewiem czym sie róznia ( jaki jest najlepszy do BF3 i podobnych gier )

Microsoft Windows 7 home Premium 64 bit SP1 DVD OEM PL (GFC-02062)

Microsoft Windows 7 home Premium PL BOX Upgrade (GFC-00171)

Microsoft Windows 7 home Premium PL DVD (GHC-00170)

Microsoft Windows 7 Professional 64bit PL OEM

Jezeli znacie lepsze to podajcie xD

cena do 550 zł

Prosze o szybka odpowiedz bo juz rano chce jechac do sklepu xD BF3 kupilem ale okazalo sie ze na xp'ku niepujdzie wiec niemoge sie doczekac zakupu 7 xD

Opublikowano

Pierwszy raz widze kogoś kto kupuje windowsa xD Najlepszy ( i najdroższy) jest ultimate. Bierz Professional .

Kupuje windows 7 poniewasz kupilem BF3 ale okazalo sie ze na Windows XP niemoze byc uruchomiony :/ Dzwonilem do EA i powiedzieli ze to wina windowsa i ze mam kupic windows 7 :/

Opublikowano

Kupuje windows 7 poniewasz kupilem BF3 ale okazalo sie ze na Windows XP niemoze byc uruchomiony :/ Dzwonilem do EA i powiedzieli ze to wina windowsa i ze mam kupic windows 7 :/

Chodzi mi o to że wszyscy mają piraty :)

Stop gotowym zestawom komputerowym!

http://www.stopgotowcom.pl/

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Opublikowano

Home Premium wystarczy w zupełności

każdy windows jest IDENTYCZNY i nie ma żadnych ustawień dodatkowych w żadnej wersji które powodują lepsze działanie gier czy programów , im wyższa wersja tym wiecej mozliwości które przydają sie dl programistów czy w pracy grupowej a nie dla zwykłego lamera przy kompie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ok. Dzieki za pomoc xD

Chodzi mi o to że wszyscy mają piraty :)

OMG. A słyszałem ze podobno MPCforum walczy z piratami xD Ja tam wole kupić a nie ściągać . Ale tekiej wypowiedzi się nie spodziewałem .

Home Premium wystarczy w zupełności

każdy windows jest IDENTYCZNY i nie ma żadnych ustawień dodatkowych w żadnej wersji które powodują lepsze działanie gier czy programów , im wyższa wersja tym wiecej mozliwości które przydają sie dl programistów czy w pracy grupowej a nie dla zwykłego lamera przy kompie

Z twojej wypowiedzi wywnioskowalem ze każdy windows jest identyczny ale Skoro każdy Windows jest identyczny to dlaczego BF3 niedziala mi na Windows XP?

ok. to ide kupic tego Microsoft Windows 7 Professional 64bit PL OEM .

mam jeszcze pytanie.

Co oznacza powyższy skórt "OEM" ? Jest to jakis dodatek czy cos?

ORAZ

Jaka jest róznica miedzy 32 bitowa i 64 bitowa wersja systemu windows?

Opublikowano

pytałeś o WINDOWS 7 to masz odpowiedź tylko o tym systemie , nie liczę W7 Starter bo to nie jest windows do gier tylko do przeglądania netu i grania w sapera

w każdej wersji windows 7 sa te same pliki , im wyżdza wersja tym wiecej dodanych programów czy usług o których kompletnie nie masz pojęcia do czego służą i w 99% można powiedzieć że ich nigdy w życiu nie użyjesz

OEM bez instrukcji obslugi ( tak gruba ksiażka dla dzieciów z obrazkami dołaczona do windows ) i rozszerzonego wsparcia technicznego przez telefon ze strony MS ( czytaj : jak się zjebać, ty dsfonić do Indi a tam profiesjonalni injfojmatycy cim płomogłą )

x64 czy x32 żadna jeśli chodzi o system , inna architektura tylko procesorów obsługiwanych

w x64 obsługa pamięci powyżej 4Gb + programy dedykowane pod ten system przez co zwiększona ich wydajność i obsługa

co do reszty różnice nie ważne dla ciebie , i tak MS doży do wycofania całkiem lini systemów x32 i wypuszczaniu tylko i wyłącznie produktów x64

nie daj sobie wcisnąć wersji Upgrade, mimo ze bedzie niby tania

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

I nie daj sobie wmówić nowego windows 8. Windows 7 Home Premium najlepiej kup BOX.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...