Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WoW TBC 2.4.3 Hack (Działa na Hellground)

sajmonszym

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Usuńcie ten temat. Na HG już 3x ktoś zabił wszystkich graczy ...

Psuje tylko rozrywkę z gry, rozumiem że można sobie hackować itemy, ale kurde jak ktoś zabija cie podczas insty to może wnerwić ;/

Poza tym, i tak niedługo ktoś naprawi tego hacka, skoro juz na HG go jakieś noobki używają

Opublikowano

Kurcze mnie cos nie działa...

Na HellGround. Odpalam Wowa, Wchodza na swoja postać do gry. Później odpalam hacka, zaznaczam opcje jakie chce.

Pasem się ładuje, Pisze succes ale nic się nie dzieje!

Mam win7. Odpalam Hacka i wowa jako Administratora.

c3e3677f25827.png

Opublikowano

Sprawdzone 10 minut temu.

Działa na HG i na Lastwowie oraz wow.one

Sprawdźcie czy macie zainstalowany Net Framework, oraz skopiujcie luźny plik z rara, do folderu który również był zapakowany. Działa na 100%

Opublikowano

Plik TBC 2.4.3 Hack Wrzuciłem do Folderu gdzie jest Hack. Teraz idę testować Hacka i dam Edita

Więc tak. FOlder z Hackiem mam na Pulpicie! Tak jak pisalem wyżej wrzucilem plik TBC 2.4.3 Hack do FOlderu MPHacker

Uruchomilem Wowa. Wszedlem na swoja postac! 1 LVL Ork Warrior! Włączyłem Hacka! Wybrałem Opcje dla Klassy Warrior i PVE itemy T6.

Kliknąłem aby sie włączyło wszystko. Pokazało, że skonczylo lecz kiedy wszedlem na wowa nic nie mialem.

c3e3677f25827.png

Opublikowano

Mi też coś nie działa ;/ Mam win7 x64 i mam wszystko zainstalowane, czyli net framework.

Co zrobić z tym plikiem TBC 2.4.3 Hack? bo jak chce odpalić pisze check other folder...

Ja robie tak jak Szaiba i mi nie działa. ;/

Opublikowano

Wypakowuje plik TBC 2.4.3 Hack.exe lecz gdy nachodze na niego kursorem to ten plik znika. Multihacka moge odpalic ale on nie dziala. Testowane na wow one.

Opublikowano

Anathem czego skopiowałeś link od Worlther... Wystarczy jeden post, że to keylogger.Dla mnie nawet tamten drugi plik WoW TBC 2.4.3 MultiHack by MPHacker.com nie działa, więc dla mnie to obojętne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...