Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Skille Azraela

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałabym się dowiedzieć, jak wprowadzić skille Azraelowi czyli znanego Wam Bossa Piekielnych Katakumb. Dodałam go sobie niegdyś ale nie mogę mu dodać skilli. Proszę mi nie pisać że mam wpisać tak jak u ripera to bo to nie działa, bije 3x ale nic nie widać. Z tego co się orientuję on ma dwa skille, jednym rzuca swoją kosą a drugim podskakuje w górę i przypieprza nią o podłogę ;d

Proszę o pomoc! W nagrodę lajki :))

Opublikowano

UP nie dam TUTA skąd go WZIĘŁAM to raz bo jestem kobietą, dwa jest takie że nie korzystałam z żadnego tuta :) Wyciągnięcie go nawet z PL nie boli :)

@Co do tematu, zna ktoś przyczynę?

Opublikowano

UP nie dam TUTA skąd go WZIĘŁAM to raz bo jestem kobietą, dwa jest takie że nie korzystałam z żadnego tuta :) Wyciągnięcie go nawet z PL nie boli :)

@Co do tematu, zna ktoś przyczynę?

w kolumnie folder w mysql ustaw takie jak ma ripper, czyli skeleton_god, i powinno działać ;p

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

No cholera jasna, przecież napisałam że nie działa tak, widać nie czytasz uważnie -.-

"Proszę mi nie pisać że mam wpisać tak jak u ripera to bo to nie działa"

Opublikowano

Do zamkniecia. Problem rozwiazany :) Jak widac tutaj sami zydzi i trzeba sobie samemu poradzic :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...