Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dziwny problem

Nihooya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzis wlaczylem worlda, zebralem kilka diamentow i musialem spadac, kiedy wrocilem i chcialem wlaczyc to wpisuje maila haslo gdy juz sprawdzi pliki i klikam graj, pojawia sie na pasku ikona worlda, slychac dzwieki lecz nie widze okienka z gra, probowalem chyba wszystkiego co mi przychodzi do glowy i nic sie nie dzieje,

ps kompa resetowalem, reinstalla nie bede robil

jakies pomysly?

Back to BF3...

Opublikowano

przeinstaluj sterowniki karty graficznej. Moze sie cos je**o. Sprobuj przeinstalowac Worlda ewentualnie uruchom w trybie okienkowym, moze cos pomorze.

"Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... "

~ Fokus

Opublikowano

Zgadzam sie z UP:

niestety niemam pojęcia jak CI pomóc. Jedyne to właśnie reinstall Worlda, jesli jeszcze tego nie robiłeś. Innych pomysłów nie mam :/

"Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... "

~ Fokus

Opublikowano

UP: Myślę ze to nie o to chodzi. Gdyby problem bylby w tym, World nawet by sie nie uruchomił (przynajmniej ja tak miałem) a on wyraznie powiedział, że sie włącza bo słychać dźwieki + jest caly czarny obraz. Tak czy inaczej sporóbuj z braku lepszych pomysłów.

~ Fokus

Opublikowano

@UP nie czarny obraz, slychac dzwieki ale nie ma wcale okienka z gra, reinstala nie chce mi sie robic gdyz problemy z netem i sciagalbym ze 3 lata update.

Frameworka nie bede instalowal, gdyz mam win7 i tam juz byl zainstalowany, nawet do bodajze 4,0.

ktos ma jakis inny pomysl?

Back to BF3...

Opublikowano

Ostatnie co mi przychodzi do glowy to sprawdzenie czy masz dobra date i godzinę na kompie. Kiedyś miałem o 2 lata wstecz i też niechciało mi się odpalić. (Jak zmienisz date na poprawną, resetnij neta i wtedy odpal NFS'a).

~ Fokus

Opublikowano

jak będziesz miał uruchomionego nfs'a prawy i maksimalizuj i powinno działać tez taki problem miałem

Nfs W : PLADAPL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...