Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Slyszenie kroków.

tegor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Ogladam ostatnio duzo gameplay'ow z MW3 i w kazdym z nich komentatorzy mowia o tym, ze czesto slysza kroki przeciwnikow.Ja mam ten problem ze mam sluchawki do gier (creativy fatal1ty) i nie slysze tych krokow, mimo tego, ze mam perk, ktory daje to, ze sie je glosniej slyszy.Dodam tez, ze poziom glosnosci nic nie daje.Co zrobic zeby slyszec te kroki??

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Kupić lepsze słuchawki serio.. Takimi nic nie usłyszysz to chyba jest mono do słyszenia dobrego musisz mieć stereo 5.1 polecam roccat kave 5.1

Opublikowano

STEREO 5.1 HAHAHAH DOBRE :D wiesz co to stereo wogole?? to nie prawda ze musisz miec 5.1 sluchawki czasami lepsze sa te stereo niz te 5.1 oczywiscie mowimy tutaj o tanich egzemplazach bo nie ma co porownywac stereoza 100-200zl z trittonami ktore kosztuja kolo 700-800zl jesli masz dzianych starych kupuj Trittony jesli nie kup dobre sluchawki stereo .

Opublikowano

STEREO 5.1 HAHAHAH DOBRE :D wiesz co to stereo wogole?? to nie prawda ze musisz miec 5.1 sluchawki czasami lepsze sa te stereo niz te 5.1 oczywiscie mowimy tutaj o tanich egzemplazach bo nie ma co porownywac stereoza 100-200zl z trittonami ktore kosztuja kolo 700-800zl jesli masz dzianych starych kupuj Trittony jesli nie kup dobre sluchawki stereo .

CO KURWA? Na gównie sie znasz, tylko na cheatach ciśniesz, więc prosze nie udzielaj sie. Po chuja ma kupować tirttony? co kolejny fan loczka <3. Trittony to też stereo 5.1 głupku STEREO LEPSZE NIŻ 5.1?, przecież nie ma czegoś takiego jak samo 'STEREO' jest TYLko stereo 2.1, stereo 5.1 kurwa stereo bez głośniczków? hahahahahah xDDD.. PRO GEJMER Z CIEBIE nie ma sensu kupowania trittonów, bo po co, bo na co kosztują tyle, bo działają na Xboxie, ps3, PC. A roccat kave tylko działa na PC i dlatego takie tanie ;)

Lajkne twój post żebyś zobaczył jaki głupi jesteś

Opublikowano

hahahahah po 1. nie masz pojecia o sluchawkach

2. Creative fatality sa stereo nie MONO jak twierdzisz

3.nie ma takiego czegos jak stereo 5.1 a moj post mial na celu wysmianie twojego tekstu o tym :D

4.5.1 to nie stereo tylko surround

5. gdzie ja mu kazalem kupowac Trittony??

6.powiedzialem tylko ze w polsce dostepne sa te sluchawki i sa one najlepsze na Free For ALL bo maja odrebne glosniczki czyli prawdziwe 5.1 anie pseudo modyfikowane na 5.1 z dzwieku stereo poprzez karte dzwiekowa popierduchy

7.poucz sie jeszcze w szkole troszke bo cosik za malo ci do tej glowki wchodzi Pozdro dla ludzi pracujacych az zal ze z naszych podatkow takich nieokrzesancow szkoly polskie produkuja :D

PS: Kto to KU...A jest ten Loczek??

Opublikowano

hahahahah po 1. nie masz pojecia o sluchawkach

2. Creative fatality sa stereo nie MONO jak twierdzisz

3.nie ma takiego czegos jak stereo 5.1 a moj post mial na celu wysmianie twojego tekstu o tym :D

4.5.1 to nie stereo tylko surround

5. gdzie ja mu kazalem kupowac Trittony??

6.powiedzialem tylko ze w polsce dostepne sa te sluchawki i sa one najlepsze na Free For ALL bo maja odrebne glosniczki czyli prawdziwe 5.1 anie pseudo modyfikowane na 5.1 z dzwieku stereo poprzez karte dzwiekowa popierduchy

7.poucz sie jeszcze w szkole troszke bo cosik za malo ci do tej glowki wchodzi Pozdro dla ludzi pracujacych az zal ze z naszych podatkow takich nieokrzesancow szkoly polskie produkuja :D

PS: Kto to KU...A jest ten Loczek??

to jest taki zajebisty komentator z yt super gra i komentuje (pełno moabów ) http://www.youtube.com/user/loczek0123?feature=results_main

jestar121.png
Opublikowano

AAAAAAAAA o tego cepa chodzi:D widzialem :D nie porywa mnie facet gra na konsoli gdzie wiekszosc dzieci nie wie nawet jak padem sie poslugiwac to i o moab nie trudno :D nie to co PC :P

Opublikowano

Chyba odbiegliście od tematu bo on dalej nie zna odpowiedzi ^^ jak masz Fatality po prostu zobacz w grze czy masz ustawione w opcjacj --- głośność --- Domyślny windows :- )

Czytałem co wyżej pisaliście o tych słuchawkach Volime mówisz, że Fatality to gówno i lepiej kupić Roccata moje pytanie brzmi czy ty masz mózg ? Skoro ma Fatality to znaczy, że nie chce bardzo drogich słuchawke Fatale kosztują 130 zł a Roccat 300 zł to pomyśl troche.. Ja sam posiadam Fatality jak mój cały klan i gamming i wszyscy dają sobie bardzo dobrze rade. kolega ma Siberie v2 i słyszy mniej ^^

Mam nadzieję że z ustawieniem Ci pomogłem, a słuchawki sa dobre i nie słuchaj tego mózgu który mówi abyś zmienił słuchawki ^^

Pozdrawiam :P

76561198048736832.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...