Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Konto do Crossfire

SpyZiom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam prośbę do użytkowników MPCForum, mianowicie proszę o założenie konta do CrossFire NA/UK. Byłaby możliwość?

Z GóryDzięki.

Opublikowano

Jak się założy, to trzeba grać ze zmienionym IP, więc lepiej wyjdzie na to, jak sam sobie założysz.

Tu masz link do poradnika : http://www.mpcforum....a-crossfire-na/

Tyle, że mam już ściągnętego NA, ale już chyba wszystkie sposoby wypróbowałem i nie mogę za chiny wejść na C-F'a ciągle "This service is not avaible in your region."
Opublikowano

Na 100% coś źle robisz, bo ten sposób co podałem wyżej działa bezproblemowo ;).

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Nie wystarczy to, że się wejdzie na zmienionym ip na swoje konto. Konto także musi być założone na zmienionym ip. Może dlatego nie możesz wejść.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Nie wystarczy to, że się wejdzie na zmienionym ip na swoje konto. Konto także musi być założone na zmienionym ip. Może dlatego nie możesz wejść.

Niby tak, ale robiłem chyba z 5 albo 6 kont na zmienionym ip i nic.
Opublikowano

Bo pewnie coś źle robiłeś. Musisz mieć zmienione IP na jakieś Amerykańskie, bo w końcu tylko oni mają tam dostęp.

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Jak zrobiłeś to co w poradniku to sprawdziłeś czy ci się zmieniło ip.

Wpisz w google "moje ip" i wyskoczą ci strony na których możesz to sprawdzić, jak wyskoczy ci lokalizacja w Polsce to znaczy, że coś jest nie tak.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...