Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]DORemix

DO123321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niby jak nie moge tym tego otworzyc mozesz napisac turotial jak to wlaczy albo nagrac daje like

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

w tym rzecz ze ni chce bo to 80mb a mam neta na transfer a nie moglbys mi dac a co z moim 1 pytaniem

Zostaw like

Opublikowano

Przerobić prawdopodobnie tylko możesz w Game Makerze 8.2 bo w tym został wykonany program pliku nie dam bo nie mam xD nie mam pojęcia ściągałem kiedyś ale mam tak zawalony komputer że nawet nie wiem czy nie usuwałem

Opublikowano

game maker 8.0 pro jest crack na chomikuj na tym było robione odpalasz plik dark orbit remix socure.gmk i tam edytujesz ja wstrzymałem mój projekt teraz pracuje nad dark orbit classic

0572.jpg

Opublikowano

game maker 8.0 pro jest crack na chomikuj na tym było robione odpalasz plik dark orbit remix socure.gmk i tam edytujesz ja wstrzymałem mój projekt teraz pracuje nad dark orbit classic

KOCHAM cię!!!

A jeszcze dał byś ten plik angar_menuIT?

Będzie jeszcze jeden like. ;)

Dal byś tego cracka na rghost czy cuś bo mi się z chomikuj w połowie zatrzymuje

Zostaw like

Opublikowano

Jesteś wielki!!! masz like jeszcze jedna sprawa bo exide7 mówił że plik dark orbit remix socure.gmk ja takiego nie mam mam takie:

nrztd0.jpg

c96qzp.jpg

367psv.jpg

Help daje like

Zostaw like

Opublikowano

musisz ściągnać plik soncure z orginalnej strony

Jesteś pro prze pro ale mógłbyś dać link gdzie dokładnie ten source jest bo jak wchodzę w pobieranie to nie mogę znaleść.

Zostaw like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...