Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy opłaca się jeszcze kupić Bf3 ?

Adiw7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zależy od funduszy. Jeśli nie lubisz wydawać na gry tak jak ja ;d to lepiej kupić nawet jeżeli gra ma z 5 lat a grywalność na najwyższym poziomie jak w przypadku BF 3. Więc oczywiście, że tak.

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

Pewnie ze sie oplaca. Jak masz cos kasy i chcesz sobie wlasnie kupic nowa gre to smialo, lec do sklepu i kupuj BF3! Albo czekaj na BO2/MoH Warfighter :P

Opublikowano

oczywiscie ze sie opłaca ja nie tak dawno w sumie zakupiłem + premium i do teraz nie żałuje gra jest świetna jedyne co ją może zastąpić to BF4 bo jak narazie Warfighter to jedna wielka niewiadoma.

Stop gotowym zestawom komputerowym!

http://www.stopgotowcom.pl/

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Gość Zacieszynka
Opublikowano

Tak jak wszyscy. Bierz i zbieraj na PREMIUM ,bo bez żadnych dodatków mi się gra znudziła ,ale mam CQ i dalej cisne :D. Pozdro ~ Emil

Opublikowano

Jak nie, jak tak !

Gra się nie nudzi bez dodatków, ale jeżeli chcesz i możesz to warto również kupić Premium, ale samą grę również !

Opublikowano

BF 3 będzie się jeszcze bardzo dobrze trzymał do premiery BF 4, bo myślę ,że min. 40% graczy BF 3 będzie grało w BF 4. Mimo, to nawet po premierze BF 4, będzie bardzo dużo graczy.

Opublikowano

Jasne ,że się opłaca.Sam gram od miesiąca od 0 i warto.Po 2 dniach gry miałem praktycznie odblokowany najlepszy zestaw broni i dawałem sobie rade z graczami którzy grają dłużej.

Opublikowano

Ja kupiłem za niecałe 30 zł i działa wszystko pięknie, nie ma nawet śladu po zakupionym koncie, wszystko da się zmienić. Za tą cenę bierz :P. Ta gra się jeszcze utrzyma przez dłuugi czas (do premiery 4 :D)

Opublikowano

WEEEEEEEEEEEE BF4 to pewnie będzie syf, za szybko. Może jeżeli wyjdzie ForstBite 3 (Ale dopracowany) to będzie to strzałem w 10 aczkolwiek kompa będzie trzeba miec woho niewiadomo jakiego...

Ostatnio widziałem na allegro cd-keya za 40zł ^^ Także opłaca się dla samej beki

OndteAw.png
Opublikowano

Ta gra będzie jeszcze długo długo "na topie" :D wystarczy spojrzeć na BF2 który doskonale przetrwał premiere Battlefield 2142, Battlefield bad company, Battlefield bad company 2, Battlefield 3 :D

To już 7 lat :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...