Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] cd-key

lee4its

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam keya do cs 1.6 jakieś strony dobre na pw zapodajcie lub coś do 30 zl i za sms najlepiej, żeby towar był i aktualny, lajkuje.

Opublikowano

Szukaj na Allegro. Znajdziesz klucze za około 25zł przelewem. Za SMS nie radzę ci kupować od nikogo, bo zazwyczaj są to oszuści- ty wyślesz SMS, a on cię zablokuje na GG. Najpewniej jest na Allegro od jakiejś firmy, wtedy masz gwarancję, że otrzymasz cd-key.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Tak jak pisałlem proszę o linki lub coś, bo wlasnie wiem co to znaczy oszukać kogoś już mnie tak zrobili i sam teraz nie klikam i nie kupuje tylko jak mi ktoś da co się zna czy oszust czy nie, bo i na allegro też jest nieźle gadałem z typem w sklepie jakąś nową gre ktoś sobie kupił przez allegro za 160 zl i wysłali tylko pudełko bez niczego, a ta gra kosztuje 120 takze nieźle

Opublikowano

Wystarczy przeczytać dokładnie opis produktu. Zwykle może być gdzieś napisane, że "sprzedajemy TYLKO I WYŁĄCZNIE puste konta steam" małymi literami ;) Po prostu czytaj.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Dobra kolego tam się aukcja skonczyła, a właśnie dzisiaj miałem zamówić ma ktoś jakiś pomysł rzuci linkiem prosze !

Opublikowano

OK ja ci wyślę przelewem 27.50 chyba :) To i tak dobrze :D Ja kupiłem właśnie z tej strony i jestem zadowolony Gry to :

Counter Strike 1.6

Counter Strike : Condition Zero

Counter Strike : Condition Zero Deleted Scenes

Opublikowano

Ja kupiłem swój za 7.50 PLN

Znajdź na allegro kogoś kto sella klucze i ma ponad 100 sprzedanych z czego 100% pozytywy i po kłopocie.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Na PW wysłałem Ci link do strony, z której ja i moi kumple kupowaliśmy CD-keye do różnych gier. Kolega kupił tam m.in. Gift do Minecrafta, Key do CS 1.6 i chyba CS : GO. Tam raczej nie powinni Cię okroić z kasy. Tam Key do CS 1.6 i CS : CZ kosztuje 25 zeta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...