Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Potrzebuje pluginu na serwer non premium.

mozgu13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Założyłem serwer HardCore.

Serwer ten jest dostępny tylko dla osób Premium.

Chcę to zmienić i dokładnie nie wiem jak mam to zrobić.

Jeżeli zrobiłbym tak po prostu serwer No premium, to przecież po śmierci, każdy mógłby zmienić nick i wejść znowu... Pomyślałem nad czymś takim jak kupno konta na serwerze. Po prostu osoba która chciałaby grać na serwerze bez konta premium musiałaby zapłacić powiedzmy 11zł SMS, podać mi kod ( lub wpisać go samemu ) i zostałoby stworzone dla niego konto. Jak to wykonać? Jest jakiś plugin? Co poradzicie?

Opublikowano

Kolejny shit server hardcore. Prosze, nie rób tego gówna. Wystarczy, że eskakaef ma hardcore i zarabia miliardy miesięcznie na dzieciaczkach które wysyłają sms o ub :)

ePc0b.jpg
Opublikowano

Kolejny shit server hardcore. Prosze, nie rób tego gówna. Wystarczy, że eskakaef ma hardcore i zarabia miliardy miesięcznie na dzieciaczkach które wysyłają sms o ub :)

Kto ci Kazał Komentować ? Chciał sie Dowiedzieć Jaki to plugin a nie Opini na temat Serwera

Co do tego to Chyba MineShafter

Annony_sygn_bySFG_01a.jpg

Syga by SofarGone

Opublikowano

Kto ci Kazał Komentować ? Chciał sie Dowiedzieć Jaki to plugin a nie Opini na temat Serwera

Co do tego to Chyba MineShafter

Dziękuje za obronę :D

MineShafter to tak jakby wersja minecraft'a z tego co się dowiedziałem. A jak ustawić coś na zasadzie kupna konta?

Opublikowano

Ostatnio Własnie Też nad tym Myslałem Czytał mału tutek że Wgrywasz to na serwer (Mineshafter Serwer) Coś jak Bukkit I Tutaj Coś sie ustawiało i np ktoś Wysyłał SMS ty go Dodajesz CHYBA do WL i może wejsc Non premium Więcej Nie Moge Powiedzieć Bo Nie Wiem :P

Annony_sygn_bySFG_01a.jpg

Syga by SofarGone

Opublikowano

Uważaj bo ktoś ci 11 zł wyśle. Jest taka opcja że w AuthMe, xAuth ustawisz limit kont 1.... ale problem ;x

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Hmm panowie "wszechwiedzący" nie spamujcie jak nie macie nic ciekawego do powiedzenia. Jeśli chcesz zrobić taki serwer to już mówię ci jak to zrobić.

1. Robisz serwer , włączasz Whiteliste

2. Tworzysz stronę internetową na której za wysłanie sms'a dodaje gracza do whitelisty i może sobie grać + ustawiasz w AuthMe 1 konto na IP.

Tyle ;d

Jeśli potrzebujesz skryptu na stronę który umożliwia m.in : dodanie do whitelisty , sprzedasz rang takich jak np. Vip , sprzedasz itemów to zapraszam do kontaktu ze mną ( GG:25739664)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...