Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] [ForceOP] Admin Hack 1.3.2 No-Premium! [Non-Premium Download]

DeViNAK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tsaa istnieje, kolega tego używa ;)

Niestety nie chce mi dać tylko wysyła mi linki download survey a ja takich nie pobieram bo to zdzierstwo..

Opublikowano

Emm?

Kłamać to sobie możesz w przedszkolu ;) Twój kolega tego nie używa, On Was tylko naciąga do tego, byście szukali.

@top

Nie ma takiego hacka, możesz go sobie samemu napisać. Dobry ForceOP, którego sam napisałem, ma ok 600 tysięcy linijek kodu ;)

Myślisz że podam? haha, wszystkie większe serwery by padały ;)

ForceOP'a nie ma na internecie, więc nawet nie szukaj. Jednak daje sobie opa? Uzywa ///, bug w AuthMe (nie podam) jeszcze jeden bug w AuthMe (nie podam) i w xAuth (też nie podam).

Pozdrawiam

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

@up

Buhahaha. "Musk" rozjebany ... Jebłem kurwa leże i kwicze. Mówiłem Ci o moim programie co włamuje się do NASA? Ma over9000 linijek kodu, pisałem go 2minuty pobijesz?

@top

http://www.xronize.c...cheat-force-op/

ten wyżej mi nie działa masz drugi

http://www.xronize.c.../no-cheat-plus/

Prosze masz force OP ;).

@bug z kopiowaniem itemów niby działa jeszcze teraz:

http://www.youtube.com/watch?v=VWWnZtn87Xo

A jak nie to za pomoc subujcie xD

@down

Widzę że nie wiesz jak działa ForceOP i mi pierdolisz że masz własny który daje OP z antycheatem o.O... w dodatku mówienie o czymś co się niby ma ale nie może się tego w żaden sposób pokazać jest co najmniej idiotyczne, tym bardziej że nie wiesz jak forceop działa.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

@up2. Mógłbyś dać jakąś instrukcję ? Niby tam pisze ale nic z tego nie rozumiem (Jestem idiotą :P )

Opublikowano

Nie ma takiego hacka, możesz go sobie samemu napisać. Dobry ForceOP, którego sam napisałem, ma ok 600 tysięcy linijek kodu ;)

Zapewne milordzie, napisałeś 600 tysięcy linijek kodu.

Szacunek.

Szkoda tylko że nikt Ci nie wierzy.

Poza tym trzeba być kretynem żeby się tym chwalić [ nawet jak coś takiego się zrobi/osiągnie ]

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

@up żebyś zauważył, kolejny post ;)

Ok, ale mój ForceOP omija KAŻDY antycheat ;) Nie ma granic. Tutaj go nie wstawie. Nikomu na PW też nie wstawie, w internecie go też nie wstawie. Nie ma szans ;)

Toszkę dzisiaj zły humor? Czy ujebałeś się w głowę? Bo coś Ci dzisjaj teksty nie wychodzą, a zawsze, kiedy kogoś fijałeś to zawsze się smiałem ;<

Pozdrawiam

@offtop

YeY mam 41/100% ! xD

@2down ojej ;< poraniłeś mnie tymi słowami :( Napisz takiego samego, potem się nim baw i spierdalaj ;)

Dobrze baw się swoim programem z 600k lini ... Nawet sam minecraft nie jest zapisany w takiej ilości kodu.

@up2. Mógłbyś dać jakąś instrukcję ? Niby tam pisze ale nic z tego nie rozumiem (Jestem idiotą :P )

Postaram się nakręcić filmik o tym na moim kanele :).

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...