Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Bug na fundsy (SMS)

xamizoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy istnieje jakis bug ktorym zasilimy nasze konto za mniejsza kwote niz np 2900F za 7.38zł?

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Raz mi się zbugowało ze dostałem 2x pomimo tego iz wyslałem 1 esa :) ale to rzadko sie zdarza moim zdaniem :D

Takiego czegos jak ty napisałeś nie ma :C

OndteAw.png
Opublikowano

W każdym kraju nawet jeśli byś płacił w jakiś rublach itd xD zapłacisz taką samą kwotę jak my w PL. Bo jak sobie to wyobrażasz, że np Arab bd miał za ( podaje przykład ) 2 zł ( w przeliczeniu na nasze oczywiście ) A my w PL np za 10 :D To by sensu nie miało :P

34119.jpg

35353.png

35205.jpg

b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png

Opublikowano

@up

Niestety i tu się mylisz bo tak naprawdę jest w rzeczywistości inne kraje mogą mieć taniej niż my akurat na obecną chwilę poprzez płatność sms w bf nie ma takiej możliwości można by coś popatrzeć na płatności poprzez paysafecard.

A tak btw.przecież jak kiedyś grałem w metina by Gf to tam mieli płatność sms przez one bip i tam wybierając inny kraj ty wysyłałeś im kase z pl numeru oni ci wrazie czego przeliczali na inną walutę i w ten sposób jak wybrałem na płatność na Chiny miałem bardzo dużo sm za niską i śmieszną kwotę gdzie bym normalnie na pl wydał ponad 120 zł, a tak wydałem 24 zeta i do tego jeszcze miałem więcej sm niż bym kupił przez płatność pl później niestety zblokowali to gdzieś się skapli i całkowicie zablokowali kraj chin :P

Druga sytuacja to przecież w nfs world tak samo na inne kraje miało się taniej nie wiem czy do tej pory nie jest przypadkiem taniej na kraj ru.A przecież nfs world jest z tej samej paki co bf... .

Opublikowano

Ja aktualnie mieszkam za granicą zmieniłem ip bo miałem kompa z polski akurat miałem troche Euro za dużo i sobie przelałem na moneybookers i kupilem za euro 50k funds z ciekawości weszłem na pl zaoszczędziłęm jakieś 20zł co ta na mnie mój tata dużo zarabia aktualnie mam na koncie 132k funds a wydałem jakieś 50zł

Morał z tego taki

Kupujesz funds

tylko w us!!

6981b18bffcd4649ca2271c9eb10c431b442985e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...