Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego typu serwer Ci odpowiada?

Sebeek123

Jaki typ serwera oczekujesz!!  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakiego typu serwer Ci odpowiada??

• Hardcore
    • Survival
    • Jall
    • FreeBulid
    • Wojny Glidii
    • Co? na wzór Kwadratowej Masakry od skkf(tylko premium)
    • Minecraft z Modami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie...

Zachciało mi się zrobić jakiś serwer tylko nie mam pomysłu na jaki ma być typ.

Długo myślałem, aż pomyślałem, że gracze mogą mi w tej sprawie pomóc.

Wypełnij odpowiedz z podanego poniżej wzoru:

Typ serwera:

Premium/nonpremium:

Ilość slotów:

Co miało by być na tym serwerze:

Powiedz dlaczego taki typ serwera(min. 5 zdań):

Opublikowano

Typ serwera: Coś na wzór Kwadratowej Masakry skkfa.

Premium/nonpremium: non-premium

Ilość slotów: 10-20 coś takiego.

Co miało by być na tym serwerze: Najlepiej jakby był coś pod wzór Kwadratowej Masakry, mogłyby być 3 życia, oraz WL żeby nie było zbędnego noobstwa i chamstwa na serwerze.

Powiedz dlaczego taki typ serwera(min. 5 zdań): Ponieważ bardzo spodobała mi się Kwadratowa Masakra, chętnie pograłbym sobie na takim serwerze. Hardcory, freebuildy itp już się pewnie wszystkim nudzą, a oglądając Masakre napewno chce im się też tak pograć. Przy WL nie było by chamstwa, niszczenia innym ich budowli, oraz graczą by zależało na grze, a nie jak idioci by zabijali się przy pierwszej lepszej okazji do bitwy. No i myślę, że to byłoby na tyle - więcej nie mam co opisywać, pozdrawiam.

David Villa ♥

Neymar da Silva Junior ♥

FC Barcelona ♥

Opublikowano

Typ serwera: Jail

Premium/nonpremium: Premium/NoPremium, mi obojętne

Ilość slotów: ok. 50-100

Co miało by być na tym serwerze: To co na serwerze Jail :D

Powiedz dlaczego taki typ serwera(min. 5 zdań): Mi sie ostatnio spodobały takie serwery i inny gracze też raczej na nich grają.

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

Typ serwera: Survival

Premium/nonpremium: Premium

Ilość slotów:30-50

Co miało by być na tym serwerze: To co na Survival... :D Zombi/Zwierzeta/Nether/The End (Czy jakos tak)

Powiedz dlaczego taki typ serwera(min. 5 zdań): Bo wszyscy beda mogli sie poczuc wolni :D.

Beda mogli robic co chca. Okradac, Biegac po calej mapie. To co na survivalu. :D

Opublikowano

Nie rób freebuild i survival bo przyjdzie na serwer 10 osób o ile nie mniej. Freebuild nie cieszy się dużą popularnością a survivali jest bardzo dużo. Polecam zrobić serwer jail, hardcore lub survival games.

@Down jeden survival na tysiąc na którym gra 20+...

Opublikowano

Podawajcie dalej...

Chciałbym jeszcze podkreślić, że Ci co są aktywni w tym temacie maja większe prawdopodobieństwo zostania pomocnikiem na serwerze... Oczywiście też będzie dużo live i odcinków z tego serwera!! Lecz niektórzy użytkownicy nie odpowiadają zgodnie z podanym wzorem!! To jest bardzo ważne... Odpowiadajcie też na ankiecie!!

To chyba wszystko tak więc odświeżam...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...