Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Lokalizacja screenów

michixinq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W CF NA jakiś koleś groził mi za używanie scara ,że jutro zniknie mi konto... Zrobiłem screena i teraz nie wiem gdzie został zapisany, szukałem po folderze z grą ale nie ma czegoś takiego jak folder screenshot czy coś takiego...

Opublikowano

1. Nie ma co się bać, to jakiś płaczący Kid, bo zabiłeś go z nobskiej broni(full dmg - low recoil).

2. Mam nadzieję, że nie po to Ci screen by na niego sfrajerzyć, bo zrobisz z siebie pośmiewisko myśląc że on usunie Ci konto.

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

No nie wiem, różni są hackerzy,może trafiłem akurat na takiego co konta da radę hackować?

Niee no nie będę pisał do z8 w sprawie jakiegoś typka, tylko chce mieć nicki takich osób na przyszłość

Opublikowano

Na CF NA trudno by było zhackować konto. Hacker mógłby zhackować login i hasło, ale napewno nie e-maila i odpowiedź na pytanie z rejestracji. Bez tego nie mógł by zmienić hasła, ani e-maila.

To napewno musi być tak jak Connor. napisał, że to jakieś dziecko. Pewnie ta osoba myślała, że jak do ciebie tak napisze to przestaniesz grać ze Scara bo się przestraszysz że ci naprawde usunie konto.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Taak, musiałby znać email i odpowiedź na pytanie.. Tylko ,że nawet ja tego nie znam. Konto zostało załozone ponad 2 lata temu i zapomniałem emaila i odpowiedź. Napisałem do z8 z prośbą, ale napisali jak jakieś boty ,że nie podałeś nam informacji, przez co nie możemy ci pomóc...

Opublikowano

Nie bójta się, nikt Ci konta nie zarąbie.

Jedynie turki/ruski są do tego zdolne, ale bez obaw, na co im konto ?

Eazyy.

91041133664860587265.png
Created by

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

tylko wiesz, moj ziomek mial ostatnia taka sytuacje ze wbili mu sie na konto i nie zeby mu te konto zabrac bo maila nie znali ale jakims sposobem odgali wpady i usuneli mu wszystkie bronie. Poza m4a1 silver czego nie da sie usunac ;D wiec wtedy tez jest klopot ;D

cmr7f3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...