Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[champ] Proszę o pomoc .

FiLaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam od dłuższego czasu problem . Kiedy kupuje jakąś postać np. za 3100 albo 6300 zawsze po 2 grze nią już mi się nie podoba. Kieruje do was moje pytanie . Jaka według was jest najlepsza postac za 3100 AD albo AD carry ? Możecie pisać postacie ktorymi dobrze wam się gra za to kwote pz).

Opublikowano

Mało jest postaci AD, za 3150 IP, lecz jest jedna dobra i fajna: Twitch. Może być on niewidzialny i z ultimate może zabić pare przeciwników. Jeśli też lubisz postacie AD, to za 3150 IP polecam Ci Akali,Karthus,Shaco. A zapomniałem... Xin Zhao też jest AD ^^.

Albo, możesz uzbierać 4800 IP, i kupisz sobie Kennena. Jest bardzo fajny. Możesz go składać pod AD i pod AP, na 100% Ci sie nie znudzi !

Mało jest postaci AD, za 3150 IP, lecz jest jedna dobra i fajna: Twitch. Może być on niewidzialny i z ultimate może zabić pare przeciwników. Jeśli też lubisz postacie AD, to za 3150 IP polecam Ci Akali,Karthus,Shaco. A zapomniałem... Xin Zhao też jest AD ^^.

Albo, możesz uzbierać 4800 IP, i kupisz sobie Kennena. Jest bardzo fajny. Możesz go składać pod AD i pod AP, na 100% Ci sie nie znudzi !

Opublikowano

Może po prostu chodzi o to że ciągle grasz tą samą postacią ?

Jeśli już chcesz kupić nową to może kup Katarine ?

Bardzo fajna postać z potężnym dmg, przyjemnie się nią gra.

League of Legends

Opublikowano

Morgana - 1350 PZ Niezły AP-ek

Jax - 1350 PZ Sam nim gram ;) niezła hybryda

Trynda - 1350 PZ Mega DMG + krety w biernym ;)

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...