Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] dacie mi seeda do kwadratowej masakry sezonu 2 ? jak zrobic taką granice co zrobil skkf?

Golden™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest ręcznie modyfikowane, ta wyspa, portal do endu i wszystko inne w jednym miejscu. Jak dostaniesz seeda to takich atrakcji tam nie spotkasz :)

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

@UP chyba nie masz racji, ostatnio na live mowil, cos o tej mapce i mowil, ze jej nie edytowal tylko szukal w necie seedow z wyspa i znalazl to. Przynajmniej tak mi sie wydaje. Mogl zartowac.

Opublikowano

To jest ręcznie modyfikowane, ta wyspa, portal do endu i wszystko inne w jednym miejscu. Jak dostaniesz seeda to takich atrakcji tam nie spotkasz :)

W 1. odcinku mówił, że to seed

1351969276-U240495.png

Opublikowano

1. Mapka jest naturalna ( zbieg okolicznosci, ze jest tam end )

2. Plugin WorldBorder

http://forums.bukkit.org/threads/mech-worldborder-v1-5-4-feature-rich-world-size-limiting-plugin-1-3-1-r1-0.11309/

35353.png

18703.png

32266.png

Opublikowano

Aaaa zapomniałem, że tylko 1. sezon dał save :\

Napisz do skkf na pw, może ci da seed. Tylko nie proś o save, tylko seed, bo jego ,,daj save" wkurza tak jak ,,daj IP" :D

PS.

Widzieliście www.czymogenakwadratowamasakre.pl ? :D

1351969276-U240495.png

Opublikowano

@tak widzielismy ale co to ma do tematu . Po za tym zgadzam się z tym przeciez skkf ma 170 k widzów , a gdyby zaprosil jednego to kazdy by chciał . Niestety ludzie nie potrafią tego zrozumiec .

Temat do zamknięcia

1361453243-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...