Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie / Szukam] Hack Minecraft omijający cuboidy

DeViNAK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dzisiaj na pewnym serwerze spotkałem się z hackiem który omija cuboidy.

Na 100% to był hack. Nikt nie mógł rozwalać tylko on ( Admina na serwie nie było )

Czy to był hack?

Czy możecie podać do niego link? [jak istnieje]

Opublikowano

Nie ma, jezeli by byl to by nikt chyba nie dawal cuboidow na serverach jasne chyba ?!

Jestes taki dobry ze chcesz sam innym ludziom rozwalac na cuboidach no ale coz, musze z przykroscia powiedziec ze takie cos nie istnieje i nie bedzie istniec...

Cuboid moze rozwalic

Administrator

Moderator

Inny gracz posiadajacy range

albo to byl cuboid tego gracza...

lub

cuboida nie bylo...

Opublikowano

Na spawnie rozwalił i to był zwykły gracz + ja spróbowałem i się nie dało *.*

Tak jak mówił 2xUP - nie ma takiego czegoś i mam nadzieję, że nie powstanie. Tak bardzo zależy Ci na burzeniu i niszczeniu czyjejś pracy w którą wkłada tyle czasu?

mca.png
Opublikowano
Tak bardzo zależy Ci na burzeniu i niszczeniu czyjejś pracy w którą wkłada tyle czasu?

Mi nie o to chodzi :P

Po prostu gram na fajnym serwie na który ktoś się włamał, zablokował wszystkie wyjścia, itd a admin ma to w dupie ;P

Opublikowano

DeViNAK nie opowiadaj takich glupot bo nikt w to nie uwierzy :> Jak chcesz krasc jakies bloki wartosciowe i niszczyc to napisz wprost ale owszem takiego hacka nie ma :3

Opublikowano

Może poprostu . Była Flaga Na Graczy Nowych czy coś takiego .. Albo WorldGuard był jakiś nie ten tego ;)

55317296335558479754.jpg

l I love Skrillex l

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Wiem, że kopię temat, ale dziś odkryłem to również u siebie. Jeden z chronionych budynków był częściowo uszkodzony. Jako admin naprawiłem go i sprawdziłem ponownie cubody. Działają, nie rozumiem zatem jak to możliwe, że ktoś to ominął, ale jednak ominął. Chyba, że WorldGuard coś ześwirował...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...