Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wschodzące Gwiazdy Futbolu.

Roshti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zapewne wielu z was słyszało o takich grajkach którym wróży się wielką karierę.

Dobrze by było gdybyśmy zrobili Listę.

Najlepiej prosiłbym byście podawali Klub i Reprezentacje w jakiej gra.

To ja zacznę.

Neymar-Wielki talent, w Brazylii strzela jak na zawołanie. Świetny drybling i przyśpieszenie. Ciekawe jak by grał w Europie. - Santos FC/Brazylia.

Lucas Moura - Talent jakich mało, świetny pomocnik. Świetnie dogrywa, prawdziwy 'Iniesta'. Sao Paulo/Brazylia.

Alex Oxlade-Chamberlain; 19lat (Arsenal F.C; Anglia) - świetny skrzydłowy, chociaż jest prawonożny, może grać na po obu stronach boiska. Świetnie czyta grę i rozgrywa piłkę. Umie zejść do środka i oddać strzał. W reprezentacji bije się o miejsce w podstawowej 11 z Theo Wallcottem (ostatnio te walki wygrywa).

Wilshere; 20lat (Arsenal F.C; Anglia) - kolejny, świetny zawodnik londyńskiego klubu, tym razem ofensywny pomocnik. Jest dość szybki,

znakomicie rozgrywa piłkę i ma dobry strzał.

Raheem Sterling- 17 letni pomocnik Liverpoolu (ostatnio "wyłapał" pierwszy skład). Świetnie drybluje. Jeżeli tak dalej będzie się rozwijał rośnie nam drugi Messi/Ronaldo albo jeszcze lepszy zawodnik !

Thiago Alcântara ,lat 21 (Barcelona , Hiszpania) ,filigranowy ofensywny pomocnik ,które osiągnął już wiele na arenie międzynarodowie mimo młodego wieku. Świetnie rozgrywa piłkę ,a skutecznością strzelecką też nie grzeszy. W przyszłości zastępca Xav'iego.

Christian Eriksen (20 lat) - ŚP, fantastyczna technika, wspaniałe podania dla mnie jeden z lepszych i niedocenianych piłkarzy

Moritz Leitner - ŚP drużyny Borussi, młody z zajebistą techniką, za parę lat godny następca Sebastiana Kehla

Mini Lista:

E.Frimpong - Arsenal

I.Miquel - Arsenal

P. Pogba - Juventus

Jese Rodriguez - Real

Deulofe u - Barc elona

Sergi Roberto - Barcelona

Luc Castoignos - Ajax/PSV, nie wiem dokładnie.

S. El Shaarawy - Milan

B. Omrani - Marsylia

A. Merkel - Genoa

Pogadajmy o różnych graczach którzy być może podbiją świat swoim kunsztem piłkarskim.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Grzegorz Rasiak - Ogromny talent , fantastyczny snajper , potrafi jednym zagraniem zmylić całą obronę - obecnie czaruje w Lechii Gdańsk .

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano

Eden Hazard - Swietnie zapowiadajacy sie pomocnik . Gracz Chelsea

Neymar - trudno mi jest cokolwiek powiedziec , wydaje sie dobry ale zobaczymy jak przejdzie do europy czy da rade.

Kagawa- Gracz ManUtd , swietny pomocnik. Malo jeszcze znany .

Opublikowano

Raheem Sterling- 17 letni pomocnik Liverpoolu (ostatnio "wyłapał" pierwszy skład). Świetnie drybluje. Jeżeli tak dalej będzie się rozwijał rośnie nam drugi Messi/Ronaldo albo jeszcze lepszy zawodnik !

1348158873-U272526.jpg

Opublikowano

Alex Oxlade-Chamberlain; 19lat (Arsenal F.C; Anglia) - świetny skrzydłowy, chociaż jest prawonożny, może grać na po obu stronach boiska. Świetnie czyta grę i rozgrywa piłkę. Umie zejść do środka i oddać strzał. W reprezentacji bije się o miejsce w podstawowej 11 z Theo Wallcottem (ostatnio te walki wygrywa).

Wilshere; 20lat (Arsenal F.C; Anglia) - kolejny, świetny zawodnik londyńskiego klubu, tym razem ofensywny pomocnik. Jest dość szybki,

znakomicie rozgrywa piłkę i ma dobry strzał.

Obaj Ci zawodnicy są przyszłością Arsenalu jak i reprezentacji Anglii.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Thiago Alcântara ,lat 21 (Barcelona , Hiszpania) ,filigranowy ofensywny pomocnik ,które osiągnął już wiele na arenie międzynarodowie mimo młodego wieku. Świetnie rozgrywa piłkę ,a skutecznością strzelecką też nie grzeszy. W przyszłości zastępca Xav'iego.

Opublikowano

Raphaël Varane - lat 19 (Real Madrid, Francja), środkowy obrońca, bardzo dobry w odbiorze piłki. Nie popełniał pomyłek, jeżeli dostawał szansę. Parę lat i następca Pepe ;)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Christian Eriksen (20 lat) - ŚP, fantastyczna technika, wspaniałe podania dla mnie jeden z lepszych i niedocenianych piłkarzy

Mats Hummels (24 lata) - może już nie najmłodszy ale dla mnie najlepszy środkowy obrońca świata, twardy, technika zajebista, gwiazda reprezentacji Nemiec, często pomijany przez prasę z europy

Moritz Leitner - ŚP drużyny Borussi, młody z zajebistą techniką, za parę lat godny następca Sebastiana Kehla

Na jakiego chuja wyspisujecie Krysie R. lub innych znanych piłkarzy? Tutaj liczą się młodzi utalentowani a nie picusie z realu zarabiąjacy po 15 mln

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Gracze 22 + lat to jużnie są materiały na gwiazdy, tylko gwiazdy albo niewypały, więc Hazard, Kagawa i Hummels nie powinni się tu znaleść..

@top

E.Frimpong - Arsenal

I.Miquel - Arsenal

P. Pogba - Juventus

Jese Rodriguez - Real

Deulofeu - Barcelona

Sergi Roberto - Barcelona

Luc Castoignos - Ajax/PSV, nie wiem dokładnie.

S. El Shaarawy - Milan

B. Omrani - Marsylia

A. Merkel - Genoa

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...