Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Pomysł na buga z sianogroszami

_Quake_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sklepie można kupić niektóre nasiona taniej, niestety maksymalnie możemy kupić niby 100 sztuk.

Dla przykładu, ziemniaki w sklepie są za 12 sianogroszy/sztuka, a na targu z tego co widzę to najtaniej jest za 17 sianogroszy/sztuka.

Sądzę że zabezpieczenie kupowania max 100 sztuk jest tworzone po stronie klienta. Ma ktoś pomysł jak wyedytować pakiet z kupowaniem w sklepie nasion, i podmianie na większą ilość?

Opublikowano

Jest jakiś bug na sianogroszę ?.

Twój post nic nie wnosi do tematu ..

@Krystian

Chodziło mi oto by zmodyfikować pakiet tak, by zamiast tych powiedzmy 100, serwer odbierał że chcemy kupić milion sztuk, może by takie coś wypaliło.

Opublikowano

Kiedys działało z CheatEngine , ale szybko poprawili ...moim zdaniem sam wpis kupowania max ilości nasion, zapisany jest na serwerze, tak jak powiedział -Krystian- musiał byś miec do niego dostęp ,żeby to edytować , ..

Ja bym proponował bardziej przyjżeć się objektem "Młyn" , ktoś już na tym forum to poruszał , rzeczywiście coś musi być ,u mnie na targu ten sam koleś wystawia non stop oferty z królikami po 5000 sztuk , wątpie żeby je wyhodował:)

1377863814-U611928.png

Opublikowano

To musiało by być coś takiego że gdy anulujesz produkcje, robiona pasza jest dalej robiona a plony wracają do Ciebie i tak w kółko. Podobnie może być z targiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...