Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]przyspieszenie bf'a

mysza123456789

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Standardowo na początku.. Cześć :) mam do was pytanie... znacie moze jakis poradnik czy jakis program do przyspieszenia bf'a ? Chodzi mi dość dobrze ale chce żeby mi chodził szybciej :) daje +

Opublikowano

Ściągnij game boostera jak @up radził +wyłącz niepotrzebne aplikacje typu gg, skype, launchery, pathery, itp

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Niestety nie da się typowo włączyć, ale w sumie jak byś pogrzebał w procesach.

Aby przyspieszyć bf dusisz w opcję przyspieszenie po prawej stronie, potem dusisz myszką taki duży przycisk start w gb. Przyspiesza cały system plus bf :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Czy przypadkiem w gameb nie dodaje się aplikacji do okienka aplikacji ? Pamiętam, że jest opcja dodania BF'a do i uruchamiania go przez program. Daje to ten sam efekt co ustawienie priorytetu.

Opublikowano

Czy przypadkiem w gameb nie dodaje się aplikacji do okienka aplikacji ? Pamiętam, że jest opcja dodania BF'a do i uruchamiania go przez program. Daje to ten sam efekt co ustawienie priorytetu.

a jak dodać Bf'a do okna aplikacji bo nie dokońca jaże .

A propo priorytetu .. jaki ustawić :D?
Opublikowano

Menadżer zadań -> BFH.exe -> PPM -> Priotytet

ale chodzi mi oto , ze jak wchodze w priorytet to pisze mi : Czasu rzeczywistego,wysoki,powyżej normalnego,normalny,poniżej normalego i niski to który z nich wybrać?
Opublikowano

Wysoki ale moze ci sie gra zawieszac wtedy zmien na czasu rzeczywistego

Podaj parametry swojego komputera ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...