Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka komórka?

Z44

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Cześć. Chciałbym sobie kupić nową kome bo ta co teraz mam już się powoli psuje i zdecydowałem że to już czas myśleć nad nową.

Myślałem że kupię sobie taką co ma dotykowy ekran + klawiaturę QWERTY lecz jedyna co mi przypadła do gustu to SE X10 mini.

Potem natrafiłem na SE X8, nie ma klawiatury QWERTY ale też mi przypadła do gustu.

Jak myślicie którą z tych 2 wybrać??

Na czym się by się lepiej SMSy pisało?

Która waszym zdaniem jest lepsza? Duża X8 czy mała X10mini?

Proszę o wasze opinie na temat tych 2 komórek.

Może byście też swoje propozycje podali jaki telefon z ekranem dotykowym z lub bez klawiatury QWERTY kupić sobie. Lecz z ceną nie przesadzajcie :)

Opublikowano

Teraz wyswietlacze są już tak dobre, że nie potrzeba klawiatury querty , bo pisze się na nich bardzo dobrze.

Podaj ile masz pieniędzy i wtedy już coś wybierzemy ;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Nokia Xpress Music 5530 telefon dotykowy,bez klawiatury,długo trzyma bateria,nie zacina się,idealny do słuchania muzyki,wi-fi dałem za niego 150zł

2uiyzh2.png
Budowniczy
Opublikowano

Myślałem że tak do 600-650zł max bym wydał za komórkę. A co myślicie o tej SE X8?

@edit jednak już nie chce komórki z klawiaturą QWERTY wystarczy ekran dotykowy :) i ładny wygląd :D

Opublikowano

jak masz 650 zł to bierz Neo V i nie porównuj jej nawet do x8.

Chyba , że gdzieś drapniesz Neo , to samo co neo V , tylko aparat 8mpx zamiast 5 ;)

394591421101183179764.jpeg
Budowniczy
Opublikowano

Czyli jednak SE X8 nie jest taka dobra jak myślałem. Neo V bardzo ładna i spełnia moje oczekiwania lecz czekam na dalsze propozycje :)

Opublikowano

Mam x10mp a kolega x8. Właśnie jest tak że na mojej smsmy pisze się lepiej przynajmniej dla mnie. Jednak jego ma większy ekran. WIęc zależy od Ciebie czego potrzebujesz.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

SE Xperia X8 jak najbardziej polecam ;).

+ Wyświetlacz 3"

+ Długotrwała bateria

+ Dobry procesor

+ Dobry aparat(pisze 3.2mpx, choć dla mnie robi lepsze).

;).

91041133664860587265.png
Created by

Budowniczy
Opublikowano

Pisałem już wcześniej że mam do dyspozycji max 650zł.

Nokia XPress Music nie przypadła mi do gustu. Czekam na dalsze propozycje :)

Opublikowano

Pisałem już wcześniej że mam do dyspozycji max 650zł.

Nokia XPress Music nie przypadła mi do gustu. Czekam na dalsze propozycje :)

Mam telefony sony ericsson xperia ray i nokia c7. Polecam je :>

Na Allegro znajdziesz do 650-700zł.

Nigdy z nimi nie miałem problemów, maja dobre aparaty, ładnie nagrywaja video itp.

Zwróciłes uwage na pisanie sms'ów - w tych telefonach nie jest to problem, pisze sie w nich wygodnie i bezproblemowo...

Budowniczy
Opublikowano

No za 600zł iphona nie kupie :)

Ma ktoś jeszcze jakieś propozycje?

Budowniczy
Opublikowano

Chciałbym i to bardzo Neo V lecz nie wiem czy ją kupię gdzieś w mojej okolicy do 650zł ewentualnie 700zł i to mnie martwi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...