Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ze Smite

Shayen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam mały problem wczoraj normalnie sobie jeszcze grałem w Smite ale dzisiaj nie wiem dlaczego gdy włączam Smite zamiast Play pisze mi Fix i błąd że nie może się połączyć czy to problem z ich strony? Dodają nowego boga?? Odinstalować też nie mogę bo pisze żebym zrestartował kompa i/lub uruchomił Smite jako administrator resetowałem kompa z 5 razy i nic pomożecie???

E9mwj60.png<--- Why? :(

Opublikowano

Przeczyść dysk Ccleaner'em, możliwe, że nie masz odpowiedniej ilości GB/MB na jakiś patch.

Ew. wyłącz antywirusa.

Opublikowano

Ccleaner nie pomógł, miejsce na dysku mam a antywirus akurat skanuje system

@Edit Wyłączenie antywirusa też nic nie pomogło

Opublikowano

Próbowałem ale w instalacji nie mam do wyboru Smite'a tylko Tribes Ascend i Global Agenda(nie pamiętam dokładnie)

A na stronach patrzyłem ze wpierw trzeba odinstalować smite'a i dopiero wtedy go można zainstalować a ja mam problem i tez nie mogę go odinstalować, tylko mogę usunąć ale to nic nie daje.

Opublikowano

Ehhh... nic nie pomaga wyłączyłem zaporę i antywirusa ale i tak nie działa później spróbuje jeszcze na innym kompie zainstalować i przegrać tu może to coś pomoże :)

Opublikowano

Próbowałeś przez HiRezGamesDiagAndSupport? Kliknij tam repair, właściwie poklikaj wszystko co ci odpowiada :D

To się znajduje w X:\XXX\Smite

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

Opublikowano

Też nie pomogło ponieważ nie mam tam żadnego repair ale mam inne pytanie przy pierwszej instalacji tego trzeba było zainstalować jakieś potrzebne programy powiecie jakie?? ponieważ może mam za stare lub za nowe (??)

@Edit

Dobra! Szukając po internecie znalazłem poradnik na forum Hi-Rez Studios

http://forum.hirezstudios.com/phpbb/viewtopic.php?f=314&t=76829

Piszący jak naprawić ten błąd i przez to udało mi się jakimś cudem odinstalować Smite'a dzięki wszystkim za pomoc.

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...