Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Lagi Metin2 (Pomoc)

PlegoM2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie wiedziałem w jakim dziale napisać ten temat, ale mam nadzieje że mi pomożecie chodzi o to że jak gram na priv serwie dokładnie na EvenesT mam straszne lagi tzn widze wszystko co się dzieje jak każdy chodzi bije wszystko płynnnie ale jak expie to po prostu czasami postac stoi u mnie widac jak bije ale nie widze obrażeń, potuje i nic pasek hp nie rośnie a moby atakują i padam gdy zrobie rozpocznij tutaj to musze z 20x klikać aby wstał i odlaguje nie wiem skąd to się bierze byłem u dostawcy internetu i nieby coś tam robił, chodziło godzine dobrze i znów tak samo

Internet mam radiowy tu test :

43584132.jpg

Parametry komputera:

Procesor AMD A4-3400 APU with Radeon Hd Graphics(2 CPUs) -2,7GHz

Ramy 4,0GB DDR 3 1200.0 MHz

Grafika zintegrowana AMD Radeon HD 6410D 512mb

Może ktoś miał kiedyś też taki problem i wie jak to rozwiązać, bo nie wiem czy mam cos z komputerem czy isc do dostawcy Internetu aby coś z tym zrobił Prosze o pomoc

26495931301941812087.png
Opublikowano

Tylko na tym serwerze tak masz czy na wszystkich?

Zachęcam do korzystania z Bonus Switchera specjalnie na Reinor.pl

http://www.mpcforum.pl/topic/713607-dl-tutorial-bs-na-serwer-reinor/

Opublikowano

Tylko na tym serwerze tak masz czy na wszystkich?

gram tylko na tym serwie

Defragmentacja+Ccleaner+Odkurzacz+Czyszczenie kompa

Używaj programu Gbost+GameBoster

był format +defragmentacja+ccleaner i ogolny skan microsoft antivirus czysto a co do GameBostera to sprawdze
26495931301941812087.png
Opublikowano

Tak to już jest z radiówkami... Wiem na swoim przykładzie podczas grania w Metina i CS'a... Na szczęście już dawno zmieniłem neta... ;)

Moim zdaniem tak może się dziać, gdy zbyt wiele osób, które ma takiego samego dostawcę co Ty zaczyna coś ściągać/grać...

Opublikowano

Tak to już jest z radiówkami... Wiem na swoim przykładzie podczas grania w Metina i CS'a... Na szczęście już dawno zmieniłem neta... ;)

Moim zdaniem tak może się dziać, gdy zbyt wiele osób, które ma takiego samego dostawcę co Ty zaczyna coś ściągać/grać...

no niestety nie mam innej możliwości tylko internet radiowy bo mobilny to limity po prostu przejde na technologie 5.0gh bo z tego co czytalem 2.4 to kazdy ma a 5.0 ma lepsze lacze i w ogole nie jest tak obciążone :D
26495931301941812087.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...