Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dziwne lagi.

r3sp3cT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam bardzo dziwny problem, tym problemem są lagi w lol'u.

Kiedy gra się ładuję, wyświetla mi ciągle mniej niż 50 ms. Kiedy wchodzę do gry, przez pierwsze minuty mam ten ping który miałem przy ładowaniu (+/- 50 ms).

Natomiast po np. 3 minutach, mam już 3k ms, dochodzi nawet do 7k, nie mam problemu z łączem, nic nie ściągam, przegądarka działa wtedy normalnie, grając w inne gry np. cs 1.6, nie mam żadnych lagów. Może reinstall lol'a? co uważacie, mam tak co grę, nie mogę się ruszać i ginę nawet nie wiem kiedy, kiedy wychodzę i wchodzędo gry jest tak samo jak na początku, tj. 3 min. bez lagów i później pare tysięcy ms, proszę o pomoc, ponieważ jest to bardzo denerwujące i nie mogę przez to grać :unsure:

https://www.youtube.com/watch?v=cTGQrA5HHIU

^ król ^

Opublikowano

Ja tak mam od paru dni, gdy się ładuje ping 30, ok. Wchodzę, mija minuta, i bum ping 500. Wydaje mi się ze to coś od nich, teraz ten patch itp.

Game Over

Opublikowano

Żeby nie robić nie potrzebnego spamu napiszę tutaj swój podobny problem otóż mam tak że jeden mecz lub nawet połowe meczu mam normalnie stałe 60klatek a potem mam 30-40 klatek. Wcześniej tak nie miałem a nic nowego nie instalowałem/

Opublikowano

Po prostu zrozum, że nie tylko ty masz problemy z fpsami po patchach. Przejrzyj strone lola to zobaczysz, że to wina riotu (czasem).

I do tematu.

Dla upewnienia się, że z netem wszystko ok.

start->uruchom->cmd-> ping www.pnw.pl -t i zatwierdzamy enterem. Czekamy ok 10minut i sprawdzamy czy nie ma żadnych skoków pingu.

fjlw0o.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...