Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program logujący się na Librusa (lecą lajki)

Loczuch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jeżeli był taki temat, to bardzo przepraszam, lecz JA nie znalazłem. Chodzi mi o to, aby ktoś za mnie ( :rolleyes: ) stworzył program, który by co np. 1 minutę logował się na Librusa ( automatyczny, szkolny dziennik ) i po chwili wylogowywał. Czy jest taka możliwość? Nie chce, odpowiedzi typu: "Na co ci to", lub " Pobierz Tasker'a" .... Program może być napisany/stworzony w każdym języku programowania. Byle by był, jak najprostszy i intuicyjny. Czyli, np. Po kliknięciu na ikonę programu, on zaczyna swoją prace, czyli np. Włącza przeglądarkę, wpisuje http://dziennik.libr...brus.pl/index, następnie klika na ikonę: "zaloguj", i wpisuje przeze mnie ustalony nick, i hasło. A po chwili, jak już mowilem, wylogowuje się, i znów - loguje. Czy jest coś takiego możliwe? Może macie jakąś prostszą, lub lepszą alternatywę? Z góry dzieki, za sensowną pomoc jestem w stanie dać duużżo lajków, i może "5" w profilu :)

--

Pozdrawiam, Loczuch ;)

()() Jeżeli to zły dział, proszę o przeniesienie. ()()

(: .ćyż usnes am eiN

Opublikowano

Kombinuję coś z tym:) Jak dobrze pójdzie to do 14 będzie gotowe.

#EDIT#

Niestety nie dam rady tego teraz zrobić, brak czasu ;/

Opublikowano

@up all

WOW! :D Dzięki wszyskim za zainteresowanie! :)

@up 1

Wiem, nie zamierzałem nikomu płacić :P To, że tak napisałem, to tylko z ciekawości, jako wynagrodzenie moge dać kilka limitów lajkow ;)

@up 2

Dzięki wielkie, jak skonczysz, prosze, napisz na PW! :)

@up 3

Już piszę :)

()() @edit ()() ( up 2 )

Wielka szkoda ;( A na kiedy byłbyś w stanie to zrobić...?

Opublikowano

Niestety, byle kto, nie moze zakladac konta, ale spoko :) Jezeli chodzilo Ci o to, to proszę:

Skopiowałem adres odnośnika ikony: "wyloguj". Oto on:

https://dziennik.librus.pl/wyloguj

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...