Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Monitor

FoxRox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ohayou ludziska!

Więc tak, posiadam monitor Philips 107E6 i zazwyczaj jak go uruchamiam, następuje ciche pyknięcie, po chwili takie głośniejsze, i takie pyknięcia w monitorze oznaczające że monitor się włączył. Teraz po jakimś czasie, ta część w której nastepuje "ciche pyknięcie i po chwili glośniejsze" następuje ich coraz więcej, dzisiaj gdy uruchomiłem, było ich bodajże 6. Czy to najlepszy moment by wymienić monitor? Czy monitor ( podkoloryzuje troszke ) może się spalić, bądź nie wiem, wybuchnąć?

Pozdrawiam.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

A jakaś prognoza ile jeszcze ten monitor może wytrzymać? Potrzebuje go jeszcze przez troche.

1367303118-U250803.png

Opublikowano

Okej, dzięki, łap lajki, jutro pojade i coś wymienie, może skombinuje jeszcze jakiś zastępczy

1367303118-U250803.png

Opublikowano

Mój też działa, bywa że na bardziej wymagających grach zaczyna dawać taki głos cichutkiego pisku, ale obraz bez zarzutów.

1367303118-U250803.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Cóż @REFRESH

Teraz coraaz dłużej się monitor uruchamia ( ok minute ), za niedługo przyjdzie mi monitor, więc pytanko do was, białe światło monitroa lekko mryga ( kolory te jaśniesze jakieś takie inne są ), a potrzebuje go jeszcze na troche. Moge spokojnie korzystać? Z monitorem to chuj tam, najważniejsze by komputerowi się nic nie stało, będzie bezpiecznie?

1367303118-U250803.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...