Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Xin Renek Yorick

RuSt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Renek <3

Sustain,stun,brak many,ulti zwiększające twoje szanse na przeżycie,dobrze focusuje z powodu stuna+dasha,ma niezły damage oraz wytrzymałość z odpowiednim buildem.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Jeśli dobre late to tylko xin. Po tym reworku jest bardzo mocną postacią. Radzi sobie dobrze przez wszystkie fazy gry.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ja bym brał Yoricka, mam go jest strasznie silny, ma odkrywanie krzaków na W skillu, Q skill zadaje 100% ad (albo i więcej, nie pamiętam) E skill cie uzdrawia mocno, + ulti, dzięki któremu jest 6 osób, dajesz na ad carry, który dużo zadaje i macie wygrany tf.

Jego minusem jest manożerność, jeśli masz blue możesz spamować ghulami nie dając przeciwnikowi farmić, zadając mu przy tym obrażenia, rzucasz się z ulti i przeciwnika nie ma (taka jest teoria, a jak wiadomo w praktyce bywa różnie, choć tak to mniej więcej wygląda)

Opublikowano

Najlepszym championem będzie xin, ponieważ kontroluje Yoricka, a Renekton mięknie z Late Game

Opublikowano

Najlepszym championem będzie xin, ponieważ kontroluje Yoricka, a Renekton mięknie z Late Game

Od kiedy xin kontruje yoricka? cool story bro.

@topic

Imo bierz yoricka, jeden z najlepszych solo toperów. Harras, sustain i ten ult.

1359062624-U334301.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...