Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz przyjaciół do gry? - Zerknij tutaj!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa gry: Adventure Quest World
Kontakt:

- pw

- gg : 46758006

Coś od siebie:

Ostatnio zrobiłem sobie przerwę z AQW, zapomniałem kompletnie wszystkiego do mojego konta z 29 lvl'em.

Teraz mam nowe konto, 10 lvl. Szukam kogoś do pomocy, kto pomógł by mi ogarnąć nulgatha.

dsa

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nazwa gry: Eldevin.com lub Margonem.pl (Świat najlepiej Gefion i zaczęlibyśmy od 0 :))

Kontakt : PW na TYM forum :)

Coś od siebie?: Jestem miły sympatyczny :) szukam po prostu towarzyszy do tych dwóch gier :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nazwa gry: Darkorbit
Kontakt: PW / temat / gg: 24106117
Coś od siebie: PL1, Firma: Vru/Eic Statek: Aegis/Citadel/Spearhed Dam zabić się goliathem MMO/EIC 10x za 2x zabicie się jednym ze statków wymienionych wcześniej

Cipka - Najlepszy silnik na świecie. Działa z tłokiem każdej średnicy, wbudowana funkcja samosmarowania, odpalasz jednym palcem i co miesiąc sam się wymienia olej. Szkoda tylko że ma taki pojebany komputer pokładowy.

Opublikowano

Nazwa gry: Gladiatus.
Kontakt: Prywatna wiadomość.
Coś od siebieWitam, poszukuję osoby, która gra na prowincji 5 w Gladiatusie, i byłaby wstanie kupować moje jedzonko, nie są to wielkie koszty, ponieważ mam 5 poziom, dlatego to maxymalnie do 600 golda za jedno jedzonko, byłbym wdzięczny za pomoc.

Opublikowano

Nazwa gry: Desert-Operations

Kontakt: PW w GRZE!

Coś od siebie: Oferuję członkostwo w sojuszu ToMyTworzymyHistorie, mój nick ddenik ;)

FRONT: ZACHODNI

1390144171-U592769.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Nazwa gry: Ikariam - Świat Beta

Kontakt: Na chwilę obecną jedynie kontakt poprzez prywatną wiadomość.

Coś od siebie: Szukam pomocy z surowcami. Może ktoś już nie gra i chętnie oddałby konto z surowcami dla nowego gracza który zrobi z nimi użytek lub aktywnego gracza który chętnie pomoże nowemu :)

Gram raczej na spokojnie i staram się nie wszczynać wojen i innych tego typu zabaw ;) Wolę prowadzić spokojną ekonomię :)

Edytowane przez Mario14125
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Zapraszam do wspólnej gry w CARGOTYCCON:

144101411743140647959.jpg

Gra dla miłośników transportu ciężkiego, prowadzenie własnej firmy transportowej.

Posiadam swoją spedycję zapraszam do wspólnej gry, kontakt PW lub w grze nick Maagares

Posiadam prywatny czat pomogę rozwinąć firmę.

Druga gra do jakiej chciałbym zaprosić to RACEGAME:

http://racegame.pl/signature.php?id=7997

Gra polegająca na rozwijaniu swojego samochodu i ściganiu się z innymi graczami

kontakt PW lub w grze nick Wolfloner

Edytowane przez WolfLoner

eRmailBanner2.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nazwa gry: Hacker Experience (https://hackerexperience.com/)
Kontakt: PW, mogę tam podać GG/Skype/TS ;)
Coś od siebie: W przyszłości możemy założyć clan, gra polega na "hackowaniu" innych graczy lub npc, zdobywamy nowe (nowsze) pliki, zdobywamy $ ze spamu, miningu (bitcoin), torrentów za które kupujemy hardware, itp.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie zapraszam do gry Grepolis na serwerze Akcjum kontakt na forum w grze pod nazwa PLCreepa albo ts bloodmine.eu kanal prywatny Prawilne Ewelinators tak pisac do Wisni albo Pakosa nazwa sojuszu Ewelinators

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nazwa gry: Soccerstar

Kontakt: PW Forum, lub w grze

Nick: Kryciao

Nie jest jakaś skomplikowana, kiedyś oraliśmy w nią z kolegami jak był s1, świetnie się bawiliśmy  xD.

Gra ktoś? Dopiero zacząłem:

soccerstar.pl

Oczywiście s7, można klubik założyć, dla mnie to taka gra która dużo nie wymaga i taką lubie  :D

Jak ktoś będzie jeszcze grał to mogę klub założyć i zaprosić.

Zabawa przednia, jeśli lubisz klikać.

Chyba, że ktoś gra to może mnie zaprosić ;d.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nazwa gry: E-Sim, server Suna (można zalogować się z mojego refa, wtedy po osiągnięciu 7 poziomu dostajecie dodatkową walutę - 
Kontakt: Na PW mogę wszystko ładnie wyjaśnić :)
Coś od siebie: Gra jest podobna w założeniach do E-Republik. Są rządy państw, ministrowie, żołnierze, redaktorzy gazet, handlarze, biznesmeni... jest wiele dróg kariery w tej grze :) Są kanały IRC na które warto wchodzić. Otrzymacie tam fachową pomoc w rozpoczęciu gry. :)

| CPU: Intel Core i7-4770k | MOBO: MSI Z87-G45 Gaming Intel Z87 | GPU: Palit GeForce GTX 770 2GB | PSU: OCZ ZS 650W | RAM: Crucial Ballistix Sport 16GB | HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB | CASE: Zalman Z11 Plus

• 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

azwa gry: Ikariam serwer BETA
Kontakt: w grze: kubolus
Coś od siebie: Jestem srednio rozwinietym graczem, szukam ludzi do wspolnej gry i wspolnych atakow w naszym "malym" sojuszu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nazwa gry: Taern

Kontakt:W grze na serwerze Ostlor pod nickiem Besiek bądź tutaj na forum

Coś od siebie: W grupie raźniej, szybciej, łatwiej

Opublikowano

Nazwa gry :  CageFight
Kontakt: Nick w grze - DanGun
Coś od siebie: Super gra przeglądarkowa o tematyce sztuk walki. Jest to reaktywacja i zostały wprowadzone fajne zmiany :) Zapraszam do wspólnej gry może założymy wspólnie klub?

Link do gry :
http://s1.cagefight.com.pl/

• 3 miesiące temu...