Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AVGame.PL - Beta

dery

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zaprosić WSZYSTKICH tych starszych, młodszych, irytujących, mniej irytujących do testowania gry pod adresem AVGame.pl - Gra stoi na gotowym Silniku 2moons, w chwili obecnej zostały poprawione misje, statystyki, i paręnaście innych bugów.

O co chodzi?

Mam zamiar stworzyć KOLEJNĄ gre, na którą bedzie można się zalogować po ciężkim dniu w pracy, czy w szkole - żeby taka gra powstała na 'stałe' potrzebuje waszej pomocy!

na czym ma polegać pomoc ? Logujecie się , gracie - widzicie najmniejsze błędy piszecie Ticketa albo post na forum - w tym momencie wiem co moge poprawić, udoskonalić, zniszczyć, przepisać i mam na czym pracować. Okres "BETA" będzie trwał przez 1-2 tygodnie (wstępnie, oczywiście w zależności od stanu pracy) następnie otworzymy Univerum o nie znanych mi jeszcze parametrach. ( Chce dodać że gra nie jest robiona dla $$$$, nie przewiduje żadnego rodzaju sklepików, i dupereli - traktuje to jako mój rozwój, jeżeli chodzi o moje języki >.<)

Link do gry : http://avgame.pl

Parametry:

Szybkość gry: Duża (to sie zmienia, w zależności od potrzeb administracyjnych w danej chwili :))

Szybkość floty: 20

Szybkość wydobywania zasobów: 65535 (to również jest celowe)

Link do forum : http://forum.avgame.pl

Tak, zgadza się szata graficzna gry w chwili obecnej nie różni się niczym nadzwyczajnym w stosunku do innych gier tego typu;) Ale spokojnie ! Wszystko pokolei, w swoim czasie!

Więc jeżeli masz ochote się "zabawić" a przy okazji pomóc drugiemu człowiekowi zapraszam! :)

Może jesteś programistą, grafikiem, ładnie śpiewasz, zarządzasz forum, czy jestes SGO ? Zgłoś się do mnie! (na forum, czy w grze) - coś wymyślimy!

Pozdrawiam

Avi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...