Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z minecraftem.

SizZxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem od razu spać mi się chcę a dopiero wyszedłem z youtube i zazdroszczę jak oglądam tych ludzi z modami, bo mi się podobają mody i chciałbym na nich zagrać nie mam na myśli to many items czy coś innego tylko np. optifine czy mob creatures i własnie chodzi mi o to, że żaden nie działa oprócz 'To Many Items' wrzuciłem go z ciekawości i działał mi inne mi nie chcą działać, a Mod Loadera i wszystkie pliki wrzucam do minecraft.jar czy tam mam wrzucić wszystkie czy coś jeszcze do jakiegoś innego folderu ?

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

Masz tam wrzucić wszystkie pliki, które pobierzesz. ModLoader też, ale pamiętaj! Musisz usunąć folder META-INF w minecraft.jar

A jak nie wiesz dalej jak to zrobić, wpisz w google ,,Jak wgrać moda mo creature do minecraft 1.3.2'' i kliknij w poradnik yt

Opublikowano

Wiem robię tak wiele razy i jest albo jakiś problem wyskakuję coś tam z javą albo wcale nie działa META-INF usuwałem .

PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

Minecraft has crashed!

----------------------

Minecraft has stopped running because it encountered a problem; Unexpected error

This error has been saved to C:\Users\home\AppData\Roaming\.minecraft\crash-reports\crash-2012-09-15_17.13.43-client.txt for your convenience. Please include a copy of this file if you report this crash to anyone.

Wgrałem sobie texturepacka i musiałem optifine albo MLD to wolałem optifine, bo mi się przyda i gdy wbiłem w mc na serwer czy świat swój to mi to wyskoczyło na dole tam info o kompie nazwa txtpacka itp.

Opublikowano

Mam 1.3.2 i wgrywam optifine na 1.3.2 więc nie wiem co jest ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...