Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pomoc]Jak edytowac plik .class

craazymc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie. jak edytowac plik class tzn jak w nim mozna zmienic komende z np help na pomoc albo spolszczyc plugin PlayerStatusSigns

aby na tabliczce co innego pisalo itp

prosze o pomoc

Opublikowano

Musisz odpowiednik plik zrekompilowć, a potem dekompilować (albo odwrotnie, nie pamiętam). Do tego służy MCP (minecraft coder pack), ale musisz mieć odp. wersje. Dalej odsyłam Cię do tematu o tworzeniu moda (znajdziesz go w dziale tutoriale)

Opublikowano

Potrzebujesz notatnika lub comilatorka jawy :) Notatnik jeśli plik nie ma zawartości "chińskich znaczków" compilator to już wyższa informatyka :D

Opublikowano
compilator to już wyższa informatyka :D

Serio? Ohh... proszę wybaczcie mi moją głupotę, gdyż uczę się w technikum informatycznym i dla mnie kliknięcie na plik "Decompile.bat" to bardzo łatwe. Cóż właśnie popełniłem błąd o którym mówił mi nauczyciel informatyki (nie dostosowałem się do umiejętności "klienta") Jeszcze raz przepraszam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...