Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Gainward GeForce GTX 275 896MB GOLDEN SAMLPLE

wunderbaum123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do tych wielordzeniówek to jósz ci tłumacze Kupiłem ostatnio nedbuka wydałem przyzwoite pieniuążki I-5 nowa 8 gig ram grafa jak to grafa w nedbukach ale nowa seria i tyle ci powiem na moim starym kompie ze starą grafa Hd456

2 dzeniowym procku wiecej fapsów wyciagam i do tego 2 gig ddr 2 bo 2 spaliłem xDa no i monitor 22 cale a nie jakieś 16/5 cali

Opublikowano

Człowieku naucz się pisać. Jósz? Ty i idz do szkoly i sie ucz ortografii, a nie o komputerze myslisz. Stawiam, ze masz 9 lat -.-. Ta karta graficzna jest nie warta swej ceny, aczkolwiek da rade. Karta graficzna do wielordzeniowosci nie ma zadnego znaczenia.

I dodalem itp i tym podobne

To znaczy, ze dodales i tym podobne i tym podobne? Powtarzam, naucz sie pisac!!!

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Człowieku naucz się pisać. Jósz? Ty i idz do szkoly i sie ucz ortografii, a nie o komputerze myslisz. Stawiam, ze masz 9 lat -.-. Ta karta graficzna jest nie warta swej ceny, aczkolwiek da rade. Karta graficzna do wielordzeniowosci nie ma zadnego znaczenia.

To znaczy, ze dodales i tym podobne i tym podobne? Powtarzam, naucz sie pisac!!!

Mało się nie pomyliłeś :D a co do mojej pisowni zadużo by tu tłumaczć spróbuj napisać kartkówkę z dyslekcją i po paru piwach :D
Opublikowano

A poco cały czas robisz te buśki z oczkiem ;)Jakis ćepły jesteś :D żartowałem byku bez obrazy ale wiesz jak to wyglada masz lubiśe na zgode

Dobry ziomek z Ciebie :P

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano

Ta miodek się odezwał sie pisze Już a nie Jósz debilu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...