Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nowy Samochód

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

216317r5.jpg

Witam. EA dodało przed chwilą nowe auto - co o tym sądzicie?

:D

Lamborghini Reventón jest prawdziwym motoryzacyjnym arcydziełem i szczytowym osiągnięciem Lamborghini w dziedzinie supersamochodów. Dzisiaj jesteśmy niezmiernie dumni mogąc ogłosić, że jest dostępny w Need for Speed World!

Trochę słów o nazwie ?Reventón?; w zależności od języka jakim się posługujecie, słowo to może mieć różne znaczenia. Użyte jako rzeczownik w języku hiszpańskim oznacza ?Mała Eksplozja? lub ?wybuch?. Dla fanów motoryzacji oznacza ?pękniętą oponę?. Jednakże, naszą ulubioną jest nazwa walczącego byka wyhodowanego przez rodzinę Don Heriberto Rodríguez. W tym sensie nazwa ?Reventón? oznacza ?ten, który zaraz wybuchnie?.

Może on osiągać prędkość ponad 350 km/h dzięki jego lekkiemu nadwoziu z włókna szklanego i wielkiemu 6,5l silnikowi V12. Jest to najbardziej uderzający wizualnie supersamochód Lamborghini, często porównywany do bombowców ?stealth?.

Oficjalnie, tylko 20 Reventónów zostało sprzedanych, ale dziś możecie go kupić u Dilera Samochodowego w grze!

Porównajcie oryginał z teksturami ;]

Lamborghini_Revent%C3%B3n_Roadster.JPG

216312r1.jpg

216313r2.jpg

216314r3.jpg

216315r4.jpg

Opublikowano

mi tez sie podoba, ale co z tego?, kto zdrowy wyda 40zł na gre, tym bardziej na taka grę która nie ma przyszłości

Opublikowano

Wyglada imponujaco, z tego co widzialem (bo scigalem sie juz z nim) jezdzi rownie swietnie. Jedyny - jaki dostrzegam to cena... ;(

"Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... "

~ Fokus

Opublikowano

Prezentuje się nieźle. Ładna karoseria. Z osiągami może być różnie. Ciekawią mnie one. Miejmy nadzieję, że nie będzie kolejnym toporem i będzie źle skręcał :)

Ale nie dziwcie się, że jest taki drogi. I nie musicie wydawać 40 zł-ankiety możecie robić. Ziarnko do ziarnka, a zbierze się miarka :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Fajne autko ale cena trochę ... ale wygląda jak prawi dziwę . leci +

Mieli dodać Porsche Carrera GT i co ? Tyle scrennów, autko gotowe ale dodać ciężko, w zamian za to dodali kolejne Lamborghini, jakie to świetne, jakie to Boskie ... Już o Murcialago LP 670 - Super Veloce nawet głosu ani śladu nie ma. Porażka, teraz każde auto będzie za boosty, a rotacja samochodów nic nie zmieni.
Opublikowano

No cud miód ale do kupna nie zaciągną mnie choćby wołami...

@up

Ja się bardziej boję o to co będzie po 2 kolejnych rotacjach bo wydawało mi się, że samochody ze wcześniejszej będą znowu za boosty, a tu nie więc nie wiem co kombinują.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

świetnie się prezentuje ;)

w rl a w grze to prawie tak samo wygląda.

orzeszki lizać !! :D

HAHAHA liżesz sobie orzeszki ;] - nie obrażaj się to żart ;]

Mieli dodać Porsche Carrera GT i co ? Tyle scrennów, autko gotowe ale dodać ciężko, w zamian za to dodali kolejne Lamborghini, jakie to świetne, jakie to Boskie ... Już o Murcialago LP 670 - Super Veloce nawet głosu ani śladu nie ma. Porażka, teraz każde auto będzie za boosty, a rotacja samochodów nic nie zmieni.

A no mieli dodać, to jedyne auto, na które warto wydać boosty - no autko już dawno jest w grze, ale nie odblokowane ;/ jedynie jeździłem nim na carchangerze i boty sobie nim jeżdżą w SinglePlayerze, trzeba czekać na car changera i w tedy sobie pojeżdżę tym reventonem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...