Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zero kasy, nie ukończył wyścigu...

LeVaN159

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Od jakiegoś czasu za żaden wyścig nie dostaje kasy, na końcu wyścigu mimo, że byłem pierwszy pokazuje NU, a na ucieczkach drużynowych dostaje kase normanie, wybieram karty i w ogóle...

Co może być tego przyczyną? Ban lub coś?

Opublikowano

No ale za każdym razem tak? Do szału to doprowadza jak sie zapierdala na pierwsze miejscie, a potem rozczarowanie... A nawet po zmianie kierowcy kasy nie mam...

O teraz byłem drugi to pokazało +4 sekundy, a przy wjezdzaniu na mete byłem jeszcze pierwszy, ale znowu nie dostałem kasu ani repa nawet po zmianie kierowcy.

Opublikowano

Kasę dostajesz a części z kart trafiają do magazynu.

Jest to spowodowane tym że jest mało wyścigów i dużo osób włazi do tego samego wyścigu.

Jak by ci to wytłumaczyć...

Np ścigasz się 1vs1 to nie ma takiej opcji aby były lagi ale jak jest max graczy w poczekalni to prawdopodobieństwo że ktoś masz szrot a nie komputer i do tego ma słabego neta jest większe że ktoś spowolni grę.

Najlepiej grać w grupie 1vs1.

Ponieważ nie czekasz tyle ile na normalny wyścig więc przejedziesz ich więcej niż zwykle a zarobek będzie nie wiele mniejszy niż w trybie wieloosobowym.

CPU: Intel Core i3-2350M, 2.3GHz

Memory: 6GB

Graphics: NVIDIA GeForce 610m (2GB)

Operating Systems: Windows 7 x64

Opublikowano

Nie nie nie... To nie to, ja po prostu nie dostaje pieniędzy ani po wyścigu ani po zmianie kierowcy i stan konta sie nie zmienia nawet po ponownym zalogowaniu. Żadnych częsci wizualnych, mechanicznych, zadnych umiejetnosci, po prostu nic.

Opublikowano

No napisz do nich ale jak grałeś na hakach to lepiej nie...

Poczekaj na update. ;)

CPU: Intel Core i3-2350M, 2.3GHz

Memory: 6GB

Graphics: NVIDIA GeForce 610m (2GB)

Operating Systems: Windows 7 x64

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...