Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[CHAMP] pomoc

MrJigoro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 0 IP

Zależy mi na: Fajna zabawa

Preferuję: tania postać, najlepiej do 3k/// myślę nad kassadinem lub shenem

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

jesli chodzi ci o zabawe to ja bym ci polecil Blizta jak gralem gry byl free lubiel sobie kolesi pognebic i latwo nim o first blood-a ale tez mozna sie pobawic shenem fajny tank ale na rank nie pograsz bo zazwyczaj banowany i jeszcze pantheon jest bardzo fajny

Opublikowano

właśnie zakupiłem siona. Nawet fajna postać. Powiem tak : Phanteona mam więc odpada , powiem że chyba mój ulubiony bohater... Blitz to dobra propozycja. bardzo mi się podobał jednak poczekam na inne offy ;)

masz lika

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Opublikowano

No jak fajna zabawa to raczej polecam KATARINE. Nie ma many, więc dluzej sie trzyma na lini. Ma fajny pasyw, który po zabiciu bohatera bądz asyscie, zmiejsza cooldown skilli. Extra ulti, które rozważnie użyte niszczy TF. Łatwa do ogarnięcia co zwiększa frajde z gry. Nie ma skillshotów więc zawsze trafisz w co chcesz :D Świetny ganker i farmer.

Troche napaćkałem ale myślę że napisałem wszystko :D

Opublikowano

@UP. o ile się nie mylę to kat jest za 6k. a co powiecie o tej nowej? będzie w następnym czy za 2 tygodnie w rotacji ?

jigorus.png

By Harukimisu

Opublikowano

Postać do zabawy to może np. Nidalee w early game jej dzida jest zabójcza i strasznie denerwuje :) lub Teemo sadzisz grzyby w krzaki, wabisz kogoś do krzaków i praktycznie leży. Chociaż obydwie postacie są dobre na solo topa oczywiście pod Off tanka.

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Teemo jest przezabawową postacią :D

Najlepszy w nim jest jego śmiech, czy na polskim, czy na angielskim jest zajebisty ! Stoisz na linii i spamujesz tym śmiechem :D

Jest mocny, złoży każdego ad carry w 1v1, może być niewidzialny kiedy się nie rusza, trutka i grzyby, którymi spamujesz po mapie i Teemo robiony pod hybryde bardziej AP może takim grzybkiem wziąć na full buildzie 1,2k życia stopniowo

Opublikowano

Fajną postacią jest Nunu - Jego DMG z ulti nigdy się nie nudzi :P

Shacko - Można nim fajnie trollować ludzi.

Teemo - Ta mała kluska fajnie się śmieje, może być niewidzialny i posiada zabójcze grzyby które odpowiednio ustawione masakrycznie denerwują ludzi i pełnią rolę wardów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...