Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z pbdobotem

radzioro12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem z najnowszą wersje a mianowicie:

w standard log wyskakuje: 20:01:13: Welcome, ... NICK z forum.

20:01:13: Login request on bot authentication server started..

20:01:13: No database detected. Shutting down.

20:01:23: Access granted!

-> You logged in for the 7. time.

20:01:24: No database detected. Shutting down.

20:03:35: NICK z GRY account applied in database

20:03:35: No database detected. Shutting down.

I to wszystko skacze góra dół góra dół i nie mogę dalej włączyć bota :( wie ktoś o co z tym chodzi ?? za pomoc będzie lajk :)

b_560x95.png

Opublikowano

Ściągnij jeszcze raz bota i zobacz, czy zadziała lub pobierz z oficjalnych źródeł. Chyba coś w plikach się nie zgadza, ale nie jestem pewien bo w tych sprawach to ciemny jestem.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

no datebase detected na moje to wskazuje że czegoś nie masz pobranego także tak jak UP mówi jeszcze raz ściągnij ;)

Opublikowano

Pobierałem ze stronki kamieniarza, nawet 2 razy,nie pomogło, a z oficjalnego linka nie pobierałem bo go nie mam :P ma ktos oficjalnego linka ?

b_560x95.png

Opublikowano

Próbowałeś zrobić pewny trick ;) niestety w tej wersji już to naprawili ;C ale i tak są obejścia ;D

Opublikowano

Próbowałeś zrobić pewny trick ;) niestety w tej wersji już to naprawili ;C ale i tak są obejścia ;D

Nie nie próbowałem,bo jak tylko sciągłem bota to już to miałem, dodam że mam licke płatną obejmującą 1 konto.

b_560x95.png

Opublikowano

Wskazany przez Ciebie komunikat w pierwszym poście oznacza brak lub uszkodzony plik bazy danych.

Pozdrawiam,

Katarzyna

Jaki plik ?? hmm jak może być uszkodzony jak juz kilka razy pobierałem, i nic z tego, o ten plik chodzi ? pbdobot plik S3DB,a może wiesz jak by to naprawic ?

b_560x95.png

Opublikowano

Jaki plik ?? hmm jak może być uszkodzony jak juz kilka razy pobierałem, i nic z tego, o ten plik chodzi ? pbdobot plik S3DB,a może wiesz jak by to naprawic ?

Tak, to plik odpowiedzialny za bazę dodawanych użytkowników i ustawień.

Jeśli posiadasz licencję i korzystasz z oryginalnego pliku, to nie wiem jak pomóc - z pewnościa pomogą twórcy.

Nie doczytałam, pobrałeś pełną paczkę z wszystkimi plikami czy tylko sam .exe?

Jeśli nie, pobierz pelny pakiet i uruchom z innej lokalizacji na dysku. Kiedyś miałam jakby podobny problem, ale przez przypadek uruchomiłam ściągnięty program z innej partycji i jakoś pomogło.

Pozdrawiam,

Katarzyna

Opublikowano

Tak, to plik odpowiedzialny za bazę dodawanych użytkowników i ustawień.

Jeśli posiadasz licencję i korzystasz z oryginalnego pliku, to nie wiem jak pomóc - z pewnościa pomogą twórcy.

Nie doczytałam, pobrałeś pełną paczkę z wszystkimi plikami czy tylko sam .exe?

Pozdrawiam,

Katarzyna

Licencja płatna,a pobierałem full sterter,, a jak sie teraz z twórcami skontaktować ?

b_560x95.png

Opublikowano

Licencja płatna,a pobierałem full sterter,, a jak sie teraz z twórcami skontaktować ?

Chyba trzeba poczekać do jutra na restart forum. Nie korzystam z Ćwirka - tam jakoś można do siebie pisać prywatnie? Jesli tak, to masz możliwość na ich twitera skrobnąć.

Pozdrawiam,

Katarzyna

Opublikowano

Chyba trzeba poczekać do jutra na restart forum. Nie korzystam z Ćwirka - tam jakoś można do siebie pisać prywatnie? Jesli tak, to masz możliwość na ich twitera skrobnąć.

Pozdrawiam,

Katarzyna

Mam nadzieje że do jutra :). a np moim kolegom działa bez problemu.

b_560x95.png

Opublikowano

#ref

Naprawa forum nie pomogła ma ktoś inny pomysł ? może czegoś brakuje u mnie na kompie ??

W ostateczności kolega polecał mi zrobić format dysku,lecz to już zostawie na ostataczność,

b_560x95.png

Opublikowano

Tez mam ten problem, więc tez dam lajka jak ktoś pomoże

Ale ja nie mam licencji. Tylko 1h/24

Moim rozwiązaniem problemu było zrobienie formata i zaistalowanie na nowo windowsa,i teraz bocik zasuwa :).Temat można zamknąć

b_560x95.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...