Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[inne] Na jakim serwerze Grac ?

Patrykb1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam grać z kolegami lub jeśli żaden nie gra w darkorbit to polecam serwer albo Polski albo jeden z najnowszych jeśli Ci na rankingu zależy jeśli dogadasz się z ludźmi po angielsku oraz w innych językach to już wszystko zależy od Ciebie jak zależy na dobrej zabawie zacznij na którymś z Polskich serwerów znajdź klan siedź na ts i latajcie razem ; )

Opublikowano

Ja polecam Zagraniczne serwery bo wszystko jest tanie np Czechy 3 (dużo polaków ) Hiszpania 4 (Gram tam paru polaków też tam jest) glob 7 ( tak jak up wyżej ) i najnowszy Brazylia 2 Lub czekaj na jakiś nowy .

LICZĘ NA +

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

Jak @upy, ale najbardziej radzę grać na czechach3. Server nowy, ale dużo polaków, świetnie się tam gra, mało bociarzy-duże zarobki z boxów. A i tanie rzeczy na licytacji :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Na Brazylii 2 żeby się zarejestrować to musisz wejść i na http://pl.bigpoint.com/ się zarejestrować i potem szukasz darkorbit wybierz serwer i na samym dole masz Brazylia 2

Linka na 8 flax nie działa ale działa dalej http://www.darkorbit.pl/big/?aid=3047&aip= daje 2 miesiące premium i 3 flax .

Liczę na +

Opublikowano

Ja osobiście polecam PL3 ;)

Grałem tam sami programiści bijący po 250k z białki nie mając full havok nie polecam serwera.

Opublikowano

Polecam hiszpanie 4 :) Dobry serwer i łatwy co prawda polaków jest niewiele ale ja tam gram ;p

Zapraszam na Hiszpanie 4 Firma Vru Sam tam gram .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...