Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeszkoda W Grze

BIGdick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM

przeinstalowalem sobie system bo mi siadl

zainstalowalem warrocka i chcialem pograc na cheatsach ale przy kazdym uruchomieniu hacka i wr wyskakuje mi hack detected

nawet zakupiony na pewnej stronie vip z 17.10 tez jest wykrywalny

kiedys byla jakas aktualizacja HS'a ktora podmienia pliki macie moze cos takiego

albo przynajmniej jakies rozwiazanie na to bym mogl sobie pochasac troche na hacku

ps. mam wszystkie NET Framework

Opublikowano

to weś tego haka twojego wstaw na jakiś server np.speedyshara i wstaw tu link, ja zobacze co znim nie tak i najwyżej ci go przerobie na orginalny Hs

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano
to weś tego haka twojego wstaw na jakiś server np.speedyshara i wstaw tu link, ja zobacze co znim nie tak i najwyżej ci go przerobie na orginalny Hs

on itak tobie nie zadziala bo ma guida.

pomoze ktos?

Opublikowano

Jest detected i tyle nic nie zrobisz mozesz co najwyzej zmienic nazwe injectora i dll chociaz watpie zeby to cos dalo. wywaliles kase na cheata ktory jest wykrywalny i tyle ktos cie zrobil i chu...

Opublikowano
Jest detected i tyle nic nie zrobisz mozesz co najwyzej zmienic nazwe injectora i dll chociaz watpie zeby to cos dalo. wywaliles kase na cheata ktory jest wykrywalny i tyle ktos cie zrobil i chu...

czytaj posty wyrzej

przeciez napisalem ze kazdy hack nie tylko ten jeden

ale juz rozwiazalem problem to jest przez xp

Opublikowano
czytaj posty wyrzej

przeciez napisalem ze kazdy hack nie tylko ten jeden

ale juz rozwiazalem problem to jest przez xp

problem rozwiążesz jak dasz radę jak ominąć to co je... K2 zmieniło że hacki pod winda XP nie działają

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano
edek wiocha normalnie wiochę robisz. szczerze powiedz uwierzyłeś w to?

i co tu ma robienie wiochy do tego co mu napisałem?

właśnie ty zrobiłeś wiochę bo nie zrozumiałeś mojej aluzji!

ale cóż.....

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...