Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja] Przywrócenie poddziału Menel Game i Prisonwars

Ubytek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym poprosić o przywrócenie poddziału Menel Game i Prisonwars do Via www.

Przed złożeniem apl. na kida Krystian usunął te 2 działy. Nie znam powodu tej akcji.

Obie gry są bardzo ciekawe, gram w nie. Dodatkowo te działy były ponoć od początku mpc forum.

Gdyby zostały przywrócony będę się starał abym je rozwinął.

Chciałem dodać, że tematy zostały przeniesione do gł działu.

1375884335-U390809.png

Blue Member

Opublikowano

Krystian tego nie usunął, gdyż modek nie ma do tego praw, a działy zniknęły również w innych MMO (Starcraft, etc, głupota!).

Jestem za dodaniem tych działów, jeśli rzeczywiście były warte zachodu.

Opublikowano

Enzil zajmował się czyszczeniem działów, obserwował i analizował ich przydatność przez dłuższy czas. Myślę, że on wykonał taki ruch i na pewno miał ku temu powody. Jeżeli działy były rzadko odwiedzane, to nie ma sensu by znajdowały się u nas na forum. MPC ro nie "upychalnia" wszystkich gier.

Opublikowano

Enzil zajmował się czyszczeniem działów, obserwował i analizował ich przydatność przez dłuższy czas. Myślę, że on wykonał taki ruch i na pewno miał ku temu powody. Jeżeli działy były rzadko odwiedzane, to nie ma sensu by znajdowały się u nas na forum. MPC ro nie "upychalnia" wszystkich gier.

Niekumam takiego podejscia, podobno to forum o grach ,cheatach ,bugach. Oprocz tego ze przechodza juz gry bez tego ,jakies sranime, prace domowe itp, to mysle jak wiele innych osob ,ze kazdy dzial ktory ma choc kilka oob odwiedzajacych jest wazny.

Taki dzial specjlanie niekomplikuje nikomu zycia.

Tyczy sie to wielu gier.

Opublikowano

Niekumam takiego podejscia, podobno to forum o grach ,cheatach ,bugach. Oprocz tego ze przechodza juz gry bez tego ,jakies sranime, prace domowe itp, to mysle jak wiele innych osob ,ze kazdy dzial ktory ma choc kilka oob odwiedzajacych jest wazny.

Taki dzial specjlanie niekomplikuje nikomu zycia.

Tyczy sie to wielu gier.

Dokładnie sie z tym zgadzam forum o grach a nie anime , sport , zadania domowe czy dowcipy i te podziały sa i nikt nic nie mowi a gry zostały wywalone.
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Nie, jeżeli niema ruchu to niema działu. Nie będziemy dodawać miliona for tylko dlatego że taka gra istnieje.

Dział niema zainteresowania; usuwamy.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...