Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] PMP - Oszustwo?

Emo2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież to nawet nie było związane z Terrarią... To był Minecraft zmodyfikowany o dodatki i tekstury. Od razu było widać.

Jeśli będzie to spokojny temat, bez żadnych sprzeczek, wulgarnego słownictwa i bez żadnego typu zaczepek niech temat zostanie. Jeśli rozpęta ktoś tu "wojnę" = warn + temat kosz. :)

Może ten temat kogoś obudzi.

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano
To był Minecraft zmodyfikowany o dodatki i tekstury.

Z "projektem" Terraria 3D się zgodze, ale PolishMod Pack miał całkiem wiarygodne screeny (z Terrarii)

Gadałem kiedyś z garguleczkiem, nie myślałem że byłby do tego zdolny o.O

Zauważyłem wcześniej że ucichło o tym PMP, ale się tym nie interesowałem :D A to takie buty. Szkoda, wielka szkoda.

Opublikowano

Ok więc ustosunkuje się do tego zarzutu przedstawionego przez Emo 2 oficjalnie.

Jestem jedną i jedyną osobą, która wpadła na ten pomysł oraz go wykonywała do czasu, jednak formalności prawne, prawa autorskie dość sporo kosztują, dałem więc ogłoszenie w sieci o kogoś kto może wspomóc mnie finansowo dopełnić wszystkich formalności papierkowych z legalizacją gry.

Niestety jak się dowiedziałem gra musi posiadać tłumaczenia europejskie co wiąże się z dodatkowymi kosztami tłumaczy, jak wiecie wiele słów w obcym języku ma różne znaczenie, jest ciężko znaleźć tłumacza, który rozumie interpretacje słów w grze, jeśli już takowy jest to koszty są przerażające, gra miała byćdarmowa i taka też pozostanie, moja koncepcja nie zostanie zmieniona, lesz będą liczne dodatki, które będą kosztować choć by dlatego że musi mi się zwrócić koszt tych wszystkich formalności.

Dodatkowo urodziła mi się córka, niestety w związku z tym mam bardzo mało czasu na dopilnowanie projektu i uczestniczenie w nim tak jak to było wcześniej, obowiązki i człowiek ważniejszy od gry.

Strona Terraria.Net.pl miała okropnie słabe zabezpieczenia, a liczba użytkowników rosła, strona była wykonana bardzo szybko co spowodowało że była zrobiona na tzw. odwal się...

po wsparciu finansowym oddałem rzetelnej firmie wykonanie strony takiej jaką chciałem, dość zaawansowana, jednak firma ma swoje terminy i czas realizacji, dlatego też nie istnieje żadna strona w sieci, po to by było bezpiecznie, przecież nikt nie chce by jego dane pływały w sieci.

Każdy klucz ten darmowy jak i nie nadal jest przypisany do kont, nikt nic nie stracił.

Na dzień dzisiejszy gre PMP i PMP3d zakupiła jedna osoba w próbnej wersji pudełkowej, ale z ważywszy na opóźnienia uzasadnione powyżej jej nie otrzymała, co nie znaczy że nie otrzyma, prowadzona jest z tą osobą korespondencja, jeśli wpłynie email z prośbą o zwrot na [email protected] oczywiście jak wszędzie w wyznaczonym czasie ta osoba otrzyma zwrot jeśli jest aż tak niecierpliwa.

Choć gra nie kosztuje kolosalnej kwoty, wszystko potrafię zrozumieć.

Tak więc dla informacji waszej i wszystkich projekt PMP nie zgasł i żyje pomimo iż cicho o nim w sieci, to zapewniam że wszystko się odrodzi niebawem, tylko jak otrzymam gotową stronę i znajdę czas by do końca dopracować wszystko.

Nie jest to oszustwem, a z względu ta to iż zostałem tak nazwany w temacie tłustym drukiem nie zaprzeczam że oddam sprawę do odpowiednich władz o oszczerstwo i zniewagę publiczną, ponieważ wedle prawa bez dowodów nie można kogoś nazywać oszustem nie mając do tego podstaw a tylko opinie i pomówienia. To do informacji dla Emo 2.

Niebawem się zobaczymy i wspólnie zagramy, przepraszam za brak odzewu z mojej strony i brak informacji, mam nadzieje że nie zepsułem wam tym czekania ?

Przepraszam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...