Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zrobię / Potrzebuję Permission na zamówienie.

Sancte

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc witam, ostatnie czasy zauważyłem dużo tematów "Kto mi zrobi permission" itp..

a więc myślę że taki temat tutaj powinien być podpięty, lub po prostu istnieć.

A więc tak wzór na:

-Potrzebuję Permission

*Jakie mają być rangi :

*Opisz każdą rangę jakie mają być do niej dostosowane pluginy i poszczególne umiejętności, np latanie itp. :

*Jak wynagradzasz :

*Kontakt :

-Zrobię Permission

*Jaką przewiduję nagrodę :

*Kontakt :

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Zrób to w code, popraw kolory i będzie ładnie, nie jestem pewien czy moderator to podepnie, bo zrobił to użytkownik z 200 postami, jestem w 100% pewny, że gdyby to zrobił jeden z nich to by odrazu po napisaniu podpiął ;)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Powiem tak. Nie nie zostanie podpięty bo i tak są ważniejsze tematy, i nikt nie będzie się do tego stosował (może nie liczni). Po drugie jeżeli moderator pisze temat w tym stylu to dyskutuje z resztą administracji i dopiero wtedy pisze z podpięciem. Ogółem brakuje tu jakiej kolwiek estetyki

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Trochę to poprawiłem, to już zależy od moderacji, niech już to chociaż zostawią bez zamykania... NoLuck, pewnie tak ;]

logo8.png

Niedługo...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...