Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sterowniki naped DvD

Gość Why

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie ma czegoś takiego jak sterowniki do urzadzeń cd czy dvd

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Dobrze, wybacz za błąd, ale trudno było się domyślić, żeby dać sterowniki do tego modelu ?

Opublikowano

jak dać kiedy ich NIEMA , system ma uniwersalny sterownik do wszystkich urzadzeń scsii tak samo jak do twojej thoshiby

nie napisałeś nawet co za problem masz z napędem

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

jak dać kiedy ich NIEMA , system ma uniwersalny sterownik do wszystkich urzadzeń scsii tak samo jak do twojej thoshiby

nie napisałeś nawet co za problem masz z napędem

Bo już pisałem, jednak mi nikt nie pomógł, chodzi o to, że czyta tylko płyty CD, i potrzebuje "czegoś" aby czytało płyty DVD... nikt nie potrafił mi z tym pomóc ... jakieś pomysły?

Opublikowano

Why?

Tyle powiem. Nie ma czegoś takiego jak sterowniki do napędu. Lepiej zainstaluj se od płyty głównej albo wymień napęd :D Albo dobrze podłącz. Sata do sata na mobo czy jak tam masz (ata czy cuś) noi zasilanie, ale to jest proste jak układanie klocków lego, byle spasuje.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Mam taki laptop, że musiałbym rozkręcać go całego ... więc odpada, kupnoi nowoge też nie da się czegoś zainstallowac?

Opublikowano

ile razy ci pisać że nie ma i nie bedzie nigdy sterowników bo juz sa , wymień napęd bo stary ma przepalony laser a tego to ty na pewno nie naprawisz

co do rozkręcania to nie wiem co za głupoty sobie wbiłeś do głowy że trzeba cały laptop rozkręcić kiedy dokładnie trzeba JEDNĄ śrubkę odkręcić by wymontował napęd

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...