Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WoJtaS - Słuchasz tego OCEŃCIE NUTKĘ !

Raqszpaq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko !

Mój kumpel, od niedawna pisze dobre kawałki. (moim zdaniem)

Na pewno będą z niego ludzie :)

Co sądzicie ?

Jak się podoba, subskrybować, komentować, likować !

Kumpel widzę że ma talent, więc trzeba pokazać go światu ! :D

Podeślij to znajomemu - co Ci szkodzi ?

Opublikowano

Słabe. Gość nie ma kompletnie żadnego flow. Po prostu mówi. A sam tekst też jest gorzej niż przeciętny. W sumie to po przesłuchaniu połowy nie mam zielonego pojęcia o czym on gadał.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Robi to co lubi, pisząc "słabe, słabiutko" pokażcie swoją klasę i coś nagrajcie :)

Wojtka znam osobiście, chodziłem z Nim do podstawówki : P Powodzenia w przyszłości.

Opublikowano

Robi to co lubi, pisząc "słabe, słabiutko" pokażcie swoją klasę i coś nagrajcie :)

Wojtka znam osobiście, chodziłem z Nim do podstawówki : P Powodzenia w przyszłości.

O nie, nie muszę być raperem, żeby oceniać rapera.

Autor tematu pyta się co o tym sądzimy i pisanie, że jest to słabe jest jak najbardziej na miejscu.

Robi to co lubi i bardzo dobrze (chociaż pewnie chce "szpanować" przed kolegami i koleżankami, ale w to nie wnikam), niech nagrywa sobie dalej, może kiedyś coś z niego będzie. Ale teraz jest to zwyczajnie bardzo słabe.

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...